NM for Ungdomsbedrifter: Huffda UB, Agder

Agder · 25 april 2017

Huffda UB

Fra Venstre: Oskar Kasbo, Jan Erik Lerbrekk Ødegård, Emma Olafsrud, Thea Morlandstø, Amalie Berg og Stian Mersland.

Huffda UB produserer et nytt og innovativt krus som forhindrer kaffedråper og lignende å renne ned på overflater, å skape stygge merker. Det som er unikt med vårt produkt er to «spor» som er plassert på nedre del av kruset. Disse sporene vil fange opp dråpene som normalt ville rent ned på bord og andre overflater. Med denne effekten vil man unngå stygge merker som «kafferinger». 

– Utrolig mye arbeid går med til Huffda UB. Å drive en ungdomsbedrift er utrolig gøy og lærerikt. Vi jobber gjerne både i friminutter og på kvelder for å utvikle et godt produkt og nå så langt som mulig! Vi ser fram til at bedrifter i Norge skal slippe kaffesøl med våre krus. Nå gleder vi oss utrolig mye til NM, sier Thea Morlandstø, daglig leder i Huffda UB. 

Bilde: Last ned  Foto: Huffda UB
   
Kontakt:  Thea Morlandstø, daglig leder i Huffda UB, mobil 46794610
   
   
Bak bedriften: Thea Morlandstø (daglig leder), Stian Mersland (markedsansvarlig og nestleder), Oskar Kasbo (produktansvarlig), Emma Olafsrud (personalansvarlig), Jan Erik Lerbrekk Ødegård (økonomiansvarlig) og Amalie Berg (salgsansvarlig). 
   
Studiested:  Drottningborg vgs. Studiespesialisering, VG2/VG3, Språk, samfunnsfag og økonomi
   
Priser på fylkesmessa:             Mediehuset Fædrelandsvennens pris for beste salgsteam,  Fundaments pris for beste markedsføring, Størst verdiskapingspotensial, Manpowers pris for beste HR-bedrift, Lærerutdanningen ved UiAs pris for beste læringsprosess og Sparebankens Sørs pris for beste ungdomsbedrift i Aust Agder
   
Media:

Nrk: Fiffig patent mot kaffesøl

Nrk Radio: Sørlandssendinga 

Grimstad Adressetiende: Oppfinnelsen for sølekopper

Grimstad Adressetiende:  Se gründerideen som juryen falt for

Fvn: Sørlandets beste ungdomsbedrifter

Agderposten: Vant med sølefri kopp

   
Egne kanaler:

Facebook

Hjemmeside

Instagram