Advisory Camp gjennomført for første gang i Akershus!

Akershus · 2 nov 2015

Advisory Camp gjennomført for første gang i Akershus!

Deltakerne fra Advisory Camp

Den 22.oktober ble det arrangert «Advisory camp» for første gang i Akershus, og det med en brakende suksess!

Som en del av Interreg-prosjektet UE Akershus er i gang med sammen med Ungt Entreprenørskap Hedmark, Ung Företagsamhet Värmland og Ung Företagsamhet Dalarna, ble det arrangert «Advisory camp» for ungdomsbedriftselever og mentorer. Dette er en arena hvor elever får muligheten til å knytte til seg en mentor, og utvide nettverket sitt. Det første treffet ble arrangert nå i høst.

50 engasjerte deltakere hadde møtt opp på Egon Strømmen tidlig en torsdagsmorgen, og til tross for en mørk høstdag var alle inne i lokalet før 07:45. Egon hadde vartet opp med en god og varm frokost, og minglingen var allerede i gang ved frokostbordet.

Etter at frokosten var inntatt fikk deltakerne et innblikk i mentorrollen gjennom et panelintervju av Petter Skotland, Per Erik Brunsberg og Arild Dalsaunet Torstad som forklarte viktigheten av mentoring, etterfulgt av en kort presentasjon av de 17 potensielle mentorene som hadde stilt opp. Deretter var det duket for «Speed-meeting», hvor mentorene og ungdomsbedriftene fikk en mulighet til å knytte kontakt. Hver av de 17 ungdomsbedriftene hadde to minutter per mentor til å pitche ideen sin, og stemningen var på topp mens mentorene beveget seg rundt.

Alt i alt ble det et vellykket frokostmøte, og vi i UE Akershus vil gjerne takke alle mentorer og ungdomsbedrifter som bidro til en inspirerende og spennende Advisory Camp. Vi gleder oss til neste år!