Den bærekraftige Askerbøringen

Akershus · 12 juni 2015

Den bærekraftige Askerbøringen

De dyktige vinnerne fra Torstad, Vollen og Risenga (Foto: UE Akershus)

Alle elever på 8. trinn i Asker har den siste uken deltatt på Gründercamp, og under finalen i Teatersalen i Asker kulturhus deltok to lag fra hver av de syv ungdomsskolene i kommunen. 

Finalen ble høytidelig åpnet av ordfører Lene Conradi, før juryen ledet av varaordfører Per Anders Owren fikk seg presentert 14 meget gode presentasjoner på temaet "Den bærekraftige Askerbøringen". Elevene hadde kvalifisert seg til finalen fra de lokale Gründercampene hos hver enkelt skole, og alle gruppene presenterte  sine løsninger på en meget overbevisende måte til juryen representert ved oppdragsgiverne VEAS, Møller Bil, Asker produkt, GK, Oxer eiendom, Asker sentrum og Asker kommune.

Det var miljø og klima i fokus, og de skulle komme opp med løsninger på hvordan forbruksmønsteret i Asker skulle kunne utvikle seg positivt med tanke på de miljøutfordringer Asker og verden for øvrig står overfor.

Juryen brukte lang tid på å komme frem til at i år var det Torstad, Vollen og Risenga som skulle på pallen, men berømmet samtidig alle elevene for de flotte prestasjonene!

Arrangementet ble trygt ledet av Kenneth Rombo Oddaker fra Møller Bil.