Den syvende Enovacampen gjennomført på Ski vgs.!

Akershus · 4 nov 2015

Den syvende Enovacampen gjennomført på Ski vgs.!

Vinnergruppene med jury

Hele ST1 ved Ski vgs. var samlet til Innovasjonscamp onsdag 4.november, med Enova som oppdragsgiver. Dagens klima- og miljøproblemer skulle løses, og elevene var raskt i gang med idémyldring, gruppearbeid og oppgaveløsning.

Etter runder med veiledning og intens jobbing var det klart for presentasjoner av ideene for jurygruppene. Totalt 27 grupper presenterte ideene sine, hvor åtte av de skulle videre til finalen.

I finalejuryen satt Tonje Marie Solsvik (NMBU), Erkki-Einar Søberg (Start NMBU), Reidar Vestby (Deep River) og Cecilie (Elev, ski vgs.) Det var mange gode bidrag, og elevene var spente da finalegruppene ble ropt opp en etter en. Juryen valgte de to beste bidragene og vi gratulerer gruppe 3 som besto av Lauritz Norløff, Andreas Saltom Rikheim, Silja Hvidsten Gamlem og Helene Storlien Halvorsen, og gruppe 17 som besto av Casper Gavin, Vilde Kenworthy og Mira Andersen Narum. Vi vil også rette en stor takk til jurymedlemmer, lærere og elever for en fantastisk dag på Ski vgs.! Vi gleder oss til finalen, og ønsker gruppene lykke til.