EB + UB = Sant

Akershus · 10 des 2015

EB + UB = Sant

I løpet av de siste to ukene har UE Akershus vært med på å juryere på de lokale skolemessene for Ungdomsbedrift. Elever fra de videregående skolene Sandvika, Frogn og Mailand har vært i ilden, og på Mailandmesterskapet så fikk til og med fem elevbedrifter fra Stav skole lov til å delta. 

Denne våren inngikk Stav og Mailand en partnerskapsavtale, som gjør at de to skolene nå samarbeider og jobber sammen. I den anledning fikk fem elevbedrifter fra Stav lov til å delta på Mailandmesterskapet sammen med de resterende tjuefem bedriftene på Mailand. Det var tøff konkurranse, og bedriftene kunne delta i totalt ti forskjellige konkurranser. 

Elevbedriftene fra Stav gjorde en strålende innsats, og bedriften Fairness EB fikk til og med 2. plass i beste logo hvor de også konkurrerte mot de andre ungdomsbedriftene. De ble også kåret til beste elevbedrift totalt på messen.

 - Det at elevbedriftene fra ungdomsskolen får lov til å konkurrere mot ungdomsbedriftene fra den videregående skolen er en utrolig bra erfaring. Her lærer de ikke bare mer om å drive bedrift, men de får også se hvilke muligheter man kan få hvis man ønsker å starte på Mailand vgs. Samtidig blir også elevbedriftene enda bedre rustet før deltakelsen på GründerExpo, sier Ann-Christin Holtet. 

UE Akershus er stolte over det gode samarbeidet, og takker for en super dag!