Enova Innovasjonscamp gjennomført på Valler vgs.

Akershus · 7 okt 2015

De to vinnergruppene som går videre til Akershusfinalen den 17.november 2015

Med 160 engasjerte og lærelystne elever oppmøtt på Valler vgs. tidlig en kald høstmorgen, la det et godt grunnlag for det som skulle bli en inspirerende, morsom og vellykket Enova Innovasjonscamp.

Temaet for campen var "Energi for fremtiden", og Valler vgs. var den første skolen av totalt 11 skoler som gjennomfører Enova Innovasjonscamp. Det skal plukkes ut to vinnere fra hver skole som går til Akershusfinalen den 17.november, hvor de 22 beste gruppene konkurrerer mot hverandre. Derfra sendes de to beste bidragene til en nasjonal finale som foregår i Trondheim i februar.

Elevene på Valler jobbet jevnt og trutt gjennom hele dagen, og arbeidsmoralen var på topp. Etter lunsj var det tid for presentasjoner, hvor de totalt 30 gruppene presenterte løsningsforslagene sine for jurygruppene. Til slutt sto det igjen åtte finalister, som holdt sine presentasjoner for resten av trinnet, jury og lærere. Finalejuryen, som bestod av Tore Gulli (næringssjefen i Bærum Kommune), Berit Hetland (rektor ved Valler vgs) og UE-ansatt Sanne Skjørland, hadde en vanskelig oppgave foran seg med å velge ut de to som skulle representere Valler vgs. i Akershusfinalen. Til slutt satt de igjen med to dyktige vinnergrupper, og vi vil takke lærere, jurymedlemmer og elever som bidro til at det ble en vellykket dag!