Finalen i Gründeridol gjennomført

Akershus · 2 des 2015

Finalen i Gründeridol gjennomført

Noen begynner kanskje å kjenne at førjulsstresset nærmer seg? Ungdomsbedriftene i Akershus har også hendene fulle i disse dager. Det er kun 2 måneder igjen til GründerExpo og på tirsdag ble også finalen i Gründeridol gjennomført på Kjeller Innovasjon. 

Tirsdag 1.desember sparket vi i gang julemåneden med finale i Gründeridol på  Kjeller Innovasjon, hvor Red Key UB fra Sandvika, Slektsbånd UB fra Ski og Green Travel UB fra Nannestad kjempet om seier.

Alle ungdomsbedriftene fikk ti minutter på starten av dagen til å presentere konseptet sitt, før de fikk tildelt hver sin mentor og jobbet med forretningsmodellering utover dagen. Deretter presenterte de ideene sine på nytt. UE Akershus retter en stor takk til de tre mentorene som stilte opp; Henning Harsem, Marie Moi og Wenche Setsaas. 

Vinneren kåres etter 18. desember. Før dette skal bedriftene levere inn sine forretningsplaner til UE Akershus. På grunnlag av forretningsplanen og presentasjonen de hadde på Kjeller Innovasjon blir vinneren kåret, og får den store ære av å representere Norge og Akershus på Trade Fair i Wien. Lykke til!