Første samling av "Jenter og Ledelse" er gjennomført

Akershus · 30 okt 2015

Første samling av "Jenter og Ledelse" er gjennomført

For 13. gang arrangerte UE Akershus «Jenter og Ledelse». Det var 30 motiverte og engasjerte jenter som møtte opp i våre lokaler tidlig torsdag morgen til del 1 av samlingen. Gjennom de to første dagene fikk de lære mer om seg selv, samt lære mye om forskjellige lederroller. 

På torsdag jobbet jentene mye med selvinnsikt og om ulik gruppedynamikk. Alle skulle blant annet tegne sin egen hatt, inspirert av Edvard De Bono sine seks tenkende hatter.

- Gjennom øvelsen med Edvard De Bono sine seks tenkende hatter lærte jeg hvilken type leder jeg er. Samtidig ble jeg mer oppmerksom på hvilke utfordringer jeg har som leder, og hvilke positive sider jeg har. Nå føler jeg at jeg kan hjelpe bedriften min til å se hvilke typer de er også, sier Malin Lönnemo fra Let’s Og UB.

Fredag skulle bli en veldig spennende dag, da både administrerende direktør i Virke, Vibeke Hammer Madsen, og konsernsjef i Manpower Group Målfrid Brath, skulle komme på besøk og dele sine erfaringer fra det å være leder.

- Fra disse to foredragene har jeg tatt med meg nye erfaringer, og sett hvilke utfordringer man kan støte på som leder. Selv håper jeg at dette er noe som jeg kan bruke videre i bedriften min og jeg gleder meg til den videre driften av ungdomsbedriften min, sier Sofie Kolsås fra IronMen UB.

UE Akershus takker for to flotte dager, og gleder oss allerede til neste samling som er i januar!

- Jenter og ledelse har vært utrolig gøy og lærerikt. Før jeg kom hit visste jeg ikke helt hva vi kom til å snakke om, men alt det vi har lært disse to dagene kommer jeg til å ta med meg inn i UBen min. Jeg gleder meg masse til andre samling og til å møte de andre jentene igjen, sier Nora Harket fra STAY IN BED UB.