Gründeridol rett rundt hjørnet

Akershus · 1 okt 2015

Gründeridol rett rundt hjørnet

I løpet av oktober skal det avholdes Gründeridol i alle de tre regionene i Akershus. Vinnerne fra de tre regionene går videre til en fylkesfinale på Kjeller. 

UE Akershus har i år fått midler fra DNB Sparebankstiftelsen, som gjør at flere bedrifter kan få muligheten til å motta et utviklingstilskudd på Gründeridol. Gründeridol er en pitche-konkurranse hvor ungdomsbedriftene i Akershus får 4 minutter til å presentere ideen sin foran en jury fra næringslivet. Inntil 10 bedrifter fra hver region kan vinne et utviklingstilskudd på kr. 2500 og dette er en super mulighet for bedriftene til å komme ordentlig i gang med driften. En bedrift fra hver region vil også vinne gullbilletten, som sender de direkte videre til fylkesfinalen på Kjeller. Gründeridol arrangeres følgende dager:

  • Gründeridol Follo: 19. oktober på Ski storsenter
  • Gründeridol Romerike: 22. oktober på Strømmen storsenter
  • Gründeridol Asker og Bærum: 27. oktober på Sandvika storsenter

Vinneren av fylkesfinalen får muligheten til å dra og delta på en trade fair i et annet land i Europa. Tidligere vinnere har blant annet vært i Israel og Riga. Vi ønsker ungdomsbedriftene lykke til med forberedelsene før Gründeridol!