Innovasjonscamp på Fremtidskonferansen 2016

Akershus · 4 feb 2016

Innovasjonscamp på Fremtidskonferansen 2016

Vinnerne av Prior-caset (t.v.) og elever under innovasjonsquiz

3. februar var det klart for Fremtidskonferansen 2016, og Innovasjonscamp for 535 elever på Sørumsand vgs.

Det var totalt seks oppdragsgivere som skulle gi 36 grupper noe å bryne seg på gjennom skoledagen. Oppdragsgiverne for campen var Prior, Trento, Røde Kors, One Performance, Fet Svømmeklubb og Rainpower.

Innovasjonscampen ble sparket i gang med presentasjoner av oppdragene, og noen tips og triks til elevene om kreativitet, nyskaping og samarbeid. Gruppene var satt sammen på tvers av klasser og trinn, og mange nye vennskap ble stiftet i løpet av dagen. I oppstarten jobbet gruppene mye med idéutvikling om hvordan oppdraget kunne løses på best mulig måte, før de skulle inn til obligatorisk veiledning. Etter veiledningen ble løsningene ferdigstilt, og gruppene gjorde seg klare til å overbevise juryen på kun fire minutter. Seks grupper gikk videre til finalen fra de innledende rundene, hvor én sto igjen som vinner med den beste løsningen av oppdraget.

Det var mange spennende og kreative løsninger gjennom dagen, og elevene jobbet hardt for å imponere juryen og oppdragsgiver. Vi vil rette en stor takk til elever, lærere, jurymedlemmer og oppdragsgivere for en fantastisk dag, vi gleder oss til neste gang!