Inspirerende og kreativ Enovacamp fullført på Lillestrøm vgs.!

Akershus · 4 nov 2015

Inspirerende og kreativ Enovacamp fullført på Lillestrøm vgs.!

Vinnergruppene sammen med jury

275 elever var samlet på Lillestrøm vgs. tirsdag 3.november, for en spennende og kreativ dag med klima og miljø som tema under Enova Innovasjonscamp. Totalt 60 grupper skulle utforme fremtidens klimavennlige løsninger, og ideene begynte å summe allerede etter at første oppdrag ble presentert.

Dette er den sjette skolen som gjennomfører Enova Innovasjonscamp, og fylkesfinalen begynner å nærme seg. Her vil de to beste gruppene fra hver skole konkurrere mot hverandre om to gullbilletter som tar de til Trondheim i februar.

Lillestrøm hadde mange gode presentasjoner, og etter at alle 60 gruppene hadde presentert for juryen i de innledende rundene sto det igjen 12 finalister som fikk æren av å presentere ideene sine i storsalen foran finalejuryen og de resterende elevene. Finalejuryen besto av Ulf Hafseld (HYOP), Øyvind Bakken (Akershus Energi), Inga Blæsterdalen (OREEC) og John Obstfelder (UE Akershus).

Etter 12 spennende presentasjoner og en het diskusjon i finalejuryen sto det igjen to grupper som vinnere av dagens Enovacamp på Lillestrøm. Vi gratulerer Siri Holde Hegsvold, Rosa Jodalen Rudberg, Jakob Tekle og Vetle Sønsteng Johansen fra 2STA, og Inger-Lise Fleisje, Mathias Hanson Gerace,Emilie Rosenberg Johansen, Marcus Andre Pettersen og Stine Thunheim fra 2STC. Masse lykke til i fylkesfinalen!

Vi i UE ønsker å takke lærere, jurymedlemmer og elever for en vellykket og morsom dag!