Kiran og Tobias tilbake fra Canada

Akershus · 4 sep 2015

Kiran og Tobias tilbake fra Canada

Norges deltakere i Canada

På Gründerexpo i mars vant både Kiran Garcha og Tobias Linge prisen for beste selger. I starten av august fikk de endelig premien sin; å delta på Next Generation Leaders i Canada. 

Sammen med 5 andre deltakere fra Østfold og Telemark dro de til årets NGL konferanse. I 40 år har JA (Worldwide) samlet ungdommer fra over hele verden til NGL. Ungt Entreprenørskap finnes ikke bare i Norge. Det er en verdensomfattende organisasjon som jobber for framtid, samspill og skaperglede. I løpet av uken har Kiran og Tobias vært med på forskjellige aktiviteter. De hadde blant annet et hinderløp, flere foredrag med flinke foredragsholdere og workshops. I tillegg til dette fikk de en "business challenge", som de skulle løse i løpet av uken. 

- Jeg har opplevd og gjort så utrolig mye denne uken, så det er utrolig vanskelig å trekke ut kun en opplevelse som et beste minne. Men noe jeg husker veldig godt var da vi vant 2. prisen i buisness challenge og da alle deltakerne var i parken og hørte på musikk. Det var utrolig hyggelig å sitte der sammen med alle menneskene vi hadde møtt og blitt kjent med, sier Tobias. 

Et av de viktigste verktøyene som elevene bruker i ungdomsbedrift er sitt eget kontaktnettverk. I Canada møtte Kiran og Tobias elever fra flere ulike land, og har nå klart å utvide sitt eget nettverk over landegrensene. 

- Jeg trodde aldri at jeg skulle bli kjent med så mange, sier Tobias. Både fra Canada, USA, Danmark, Irland, Cayman Islands og Bahamas. Jeg er sikker på at jeg kommer til å besøke flere av de andre deltakerne og at de også vil komme og besøke Norge. Det som også er fint er at nettverket som vi nå har bygget kommer til å komme godt med om vi skal gjøre forretninger i utlandet en gang i fremtiden. 

Begge to var enige om at det å delta på kurset hadde utviklet dem som personer, både det å kommunisere på engelsk og å bli kjent med nye personer.

- Jeg synes Next Generation Leaders var en fantastisk opplevelse, og jeg er sikker på at å delta på denne konferansen har gitt meg flere fordeler som jeg vil dra nytte av senere i livet, sier Kiran.