Regionsvinnerne er kåret!

Akershus · 25 jan 2016

Regionsvinnerne er kåret!

Øverst t.v: Reflexus UB (Asker vgs.) Øverst t.h: ZipIn UB (Mailand vgs.) Nederst t.v: Alltid tørr UB (Ski vgs.) Nederst t.h: Aqua Revolution UB (Eidsvoll vgs.)

Forrige uke ble det arrangert fire regionsmesser hvor ungdomsbedriftene i Akershus fikk vise seg og sine produkter og tjenester frem for næringsliv, lærere, medelever og kunder. Vi startet med Eidsvollmesterskapet på Eidsvoll vgs. mandag dem 18. januar, Asker og bærum-mesterskapet på tirsdag, Nedre Romerikemesterskapet på onsdag og Follomesterskapet på torsdag.

Messene var en ypperlig mulighet for ungdomsbedriftene til å forberede seg til GründerExpo som går av stabelen den 9. februar på Norges Varemesse i Lillestrøm. Her kåres blant annet den beste ungdomsbedrift i Akershus, som skal representere fylket i NM i mai sammen med fire andre bedrifter fra Akershus.

På regionsmessene var nivået allerede veldig høyt, noe som gir gode forutsetninger for et fantastisk arrangement den 9. februar. Det var fire bedrifter som skilte seg ut under messene forrige uke, og stakk av med tittelen som «Beste UB» i sin region. Ungdomsbedriftene som vant var:

 

«Aqua Revolution» fra Eidsvoll vgs.

Produktet er en varmtvannsmåler som viser oss hvor mye tid en har igjen å dusje med varmtvann. Ved å bruke lavere varme vil varmtvannet holde lenger, og all denne informasjonen reguleres av senderen vår.

 

«Reflexus UB» fra Asker vgs.

Målet er å gjøre alle synlige! Med en reflekstusj vil de være de første som gjør det mulig å kunne tegne sine egne reflekser.

 

«ZipIn UB» fra Mailand vgs.

Bedriften vil forenkle skift av sengetøy for pleiere ved offentlige og private institusjoner ved å tilby et videreutviklet dynetrekk med glidelås.

 

«Alltid tørr» fra Ski vgs.

Disse elevene har som mål å gjøre sykkelhverdagen din enklere og bedre. Produktet er et regntrekk som skjermer beina dine fra regnet når du sykler.

 

Vi gratulerer alle vinnere, og ønsker bedriftene lykke til med de siste forberedelsene frem mot GründerExpo. Og husk at det er gratis inngang på messen, dette vil du ikke gå glipp av!