The Perfect Line til NM

Akershus · 21 april 2016

The Perfect Line til NM

The Perfect Line UB fra Mailand videregående skole ble Akershus sin tredje beste ungdomsbedrift. I tillegg til dette vant de konkurransen «beste innovative produkt», og dermed fikk de en gullbillett direkte til NM!

Anna, Synne, Cathrine og Elisabeth har alle opplevd det samme problemet. Det å påføre eyeliner er et globalt verdensproblem, og ifølge en markedsundersøkelse som The Perfect Line har gjennomført, sier hele 9 av 10 at de aldri eller kun få ganger får til det perfekte resultatet. Bedriften har laget en eyelinermal som skal gi en perfekt eyeliner enkelt, hver eneste gang. Malen har en 7 i 1 funksjon som gir 7 forskjellige vinger alt etter hvordan resultat man ønsker seg.

Frem mot NM jobber The Perfect Line med å ferdigstille produktet for salg. De ser også at selv om det gikk bra under GründerExpo er de nødt for å heve seg enda et hakk. Under NM er det rundt 70 av landets beste ungdomsbedrifter som møtes, og nivået kommer til å være skyhøyt.

«Gjennom faget entreprenørskap og bedriftsutvikling har vi gjennom det siste halvåret lært om hvordan man skal drive og utvikle en bedrift,» sier daglig leder Anna Hågensen. «Vi har også fått et innblikk i et variert og spennende næringsliv, samt lært hvordan prosessen fra å starte opp en bedrift og utvikle og produsere et produkt er. Alle i bedriften er enige om at ungdomsbedrift som metode er utrolig lærerikt, og at det gir en stor fordel når vi skal videre ut i arbeidslivet. Det å drive ungdomsbedrift er utrolig morsomt, samtidig som det krever mye arbeid for å lykkes. For oss i The Perfect Line har motivasjon og det å beholde troen på produktet vært det viktigste gjennom perioden med ungdomsbedrift.»

The Perfect Line har et motto som de jobber etter: started from the bottom, now we’re here. Selv om det gikk litt tregt i starten for bedriften, har de klart å jobbe seg oppover. Nå er det NM neste!