To nye ansatte

Akershus · 1 aug 2017

Emilie og Henrik

UE Akershus ønsker to nye ansatte velkommen. Henrik Lundberg trer inn i stillingen som rådgiver for grunnskole, og Emilie Aulie overtar som Trainee.

Nytt skoleår er snart i gang, og i høst tar vi imot to nye i teamet. Henrik Lundberg vil tiltre rollen som rådgiver grunnskole. Henrik har tidligere drevet ungdomsbedriften Storbukken UB gjennom to år, med rollen som daglig leder. Han har senere engasjert seg mye i UE Akershus, gjennom rollen som mentor og jurymedlem. I senere tid fullførte han sin bachelor i Produktdesign, ved høgskolen Oslo og Akerhus, og vil være en viktig ressurs de neste årene.

Emilie Dybendal Aulie overtar som Trainee for Malin Øiseth, og vil arbeide fram til juni 2019. Hun gikk nylig ut av Ski VGS, hvor hun ett av de tre årene var daglig leder for ungdomsbedriften Alltid Tørr UB. Hun har blant annet deltatt på Jenter og ledelse, Leder for en dag og andre programmer i regi av UE Akershus. Som ansatt hos oss vil hun dele erfaringer, kunnskap og kreativitet, i tillegg til å ta ansvar for alle de merkantile kontortjenestene.

Henrik og Emilie gleder seg til å ta fatt i nye utfordringer, og vi gleder oss til å få dem inn i teamet.