To nye ansatte i UE Akershus

Akershus · 13 aug 2015

To nye ansatte i UE Akershus

I høst er det blitt ansatt to nye i UE Akershus. Sanne Skjørland går inn som prosjektleder i det nye Interreg-prosjektet og Malin Øiseth går inn som ny Trainee.

UE Akershus ønsker Sanne og Malin velkommen i teamet. Sanne har nettopp fullført sin bachelor i Innovasjon og Entreprenørskap ved Høgskolen i Telemark. Hun har tidligere drevet ungdomsbedriften Spinwire, hvor hun var personalansvarlig, og nå i vår deltok hun også i NM for studentbedrifter med bedriften Cura SB. De tre neste årene kommer Sanne til å være prosjektleder i det nye Interreg-prosjektet som starter opp nå til høsten. 

Malin overtar som Trainee for Sofie Aslaksen, og vil arbeide i UE frem til juni 2017. Hun er akkurat ferdig med sine tre år på Mailand VGS hvor hun har vært daglig leder i sine to ungdomsbedrifter Bag in Bag og Helping Hand. Malin vil dele sine erfaringer med skolene i Akershus, samt ha et spesielt ansvar for alle de merkantile kontortjenestene. Vi ønsker både Sanne og Malin velkommen til oss og vil samtidig takke Sofie for to flotte år, og ønsker henne lykke til videre i karrieren!