Veien videre med entreprenørskap og business

Akershus · 3 mai 2019

Veien videre med entreprenørskap og business

Erik hadde entreprenørskap, markedsføring og ledelse og økonomistyring under sitt andre år på Sandvika vgs. Ungdomsbedriften han og fire venner opprettet gikk under navnet “Cibus UB” og vant flere priser under konkurranser som Akershusmesterskap og Gründerexpo. Erik vant blant annet 1. plass i kategorien “Beste selger” under Gründerexpo 2017 og vant dermed en plass på konferansen “Next Generation Leaders 2017” i Canada. På denne konferansen møter man andre likesinnede fra hele verden. Under Eriks opphold møtte han blant annet Magnus Tuse Hansen fra Danmark. De endte opp i samme gruppe og vant “Best Pitch” på den siste dagen av den ukelange konferansen.   

Erik og Magnus har holdt kontakten og litt over 1 år senere skulle Erik ha et friår og Magnus hadde søkt seg til et internship hos et rekrutteringsbyrå kalt “Ethan Partners”. Det var naturlig for Magnus å anbefale Erik til en posisjon hos selskapet da de fortalte at de så etter flere søkere.

Erik jobber nå som “Junior Analyst” og hjelper å rekruttere ledere og kompetente kandidater til C-level executive (CEO/Adm. dir., etc) roller i selskaper verden rundt.

“Jeg er veldig glad for mitt år med entreprenørskap og ungdomsbedrift. Det er en bra måte å lære på og man utvikler seg veldig mye på det ene året. I tillegg hadde jeg aldri møtt Magnus og andre venner og kontakter som har vært svært viktig for å skaffe seg nye spennende muligheter om jeg ikke hadde hatt entreprenørskap og ungdomsbedrift.

Det var noe helt annet enn det jeg hadde sett for meg med mitt friår, men er utrolig lærerikt og jeg møter mange kompetente og erfarne mennesker som inspirerer meg.
Vi er nesten 10 interns tilsammen i de tre selskapene som har kontor i samme etasje som oss og det gjør at det er sosialt. I tillegg får vi mye ansvar og blir dermed en viktig del av driften, som er enormt motiverende”

IMG_4018

Erik, er Talent Programmet hos Ethan Partners og hos andre firmaer appellerende for entreprenørskaps-elever?

“Absolutt! Dersom du likte det å ha ungdomsbedrift og drive med entreprenørskap og business er det å anbefale. Det er krevende, men dette glemmer man fort når man jobber fordi man har mange spennende arbeidsoppgaver og jobber tett med et erfarent team”.

 

Lars Sodergaard (COO) om Ethan Partners’ Talent Program:

Det har vært svært gunstig å ha Talent Programmet hos Nova Founders Capital og Ethan Partners

 og det er utrolig inspirerende å se disse unge talentene lære, utvikle og levere på et så høyt nivå etter såpass kort tid. Jeg vet hvor bra denne erfaringen er å ha i fremtiden med tanke på min erfaring innenfor rekruttering. - Lars Sodergaard

Kanskje inspirerer dette deg til å ta det neste steget i karrieren din og at det gir deg inspirasjon til hva som er mulig. Enten det er å søke på et talent program eller bli medlem i UE alumni.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med Erik se informasjonen under.                         

Erik Dal
erd@ethanpartners.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/erik-dal/