Elevbedrift

Har du noen gang hatt drømmer og ideer om å starte din egen bedrift? Har du noen gang tenkt at det du kan eller er interessert i, kan brukes til noe spesielt og nyttig? Da kan du glede deg! Nå skal du få være med å starte din egen elevbedrift sammen med noen av dine medelever!

Elevbedrift

Elevbedrift handler om å ha en idé og gjøre noe med den. Dere skal starte, drive  og avvikle en liten bedrift over en periode. Hva dere kommer opp med av ideer  til bedriften og hvordan dere velger å organisere den, kommer til å bli  avgjørende for hvor vellykket bedriften deres blir. Dere får hjelp og veiledning  av læreren deres underveis, men det er deres eget pågangsmot og deres egen  kreativitet og innsats som kommer til å være avgjørende for hva dere får til.  Det er dette elever i ettertid sier at har vært morsomt og utfordrende i  jobbingen med Elevbedrift.

 

Elevenes bedrifter registreres i Ungt Entreprenørskaps registreringssystem, og hver bedrift får en firmaattest av UE ved fullført registrering

Elever eller læreren kan registrere bedriften. Klikk her for å registrere (Krever at du oppgir mobiltelefonnummer).

Den tryggeste måten dere kan oppbevare pengene til elevbedriften deres på er å opprette en egen bankkonto. Det kan være forskjellig fra fylke til fylke hvordan dere skal gå frem for å åpne og avslutte bankkonto. Klikk på link til ditt fylke for å se hvordan dere skal gjøre det:

Agder
Akershus
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nordland
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Telemark
Troms
Trøndelag
Vestfold
Østfold