Ungt Entreprenørskap Finnmark har tilsatt Pernille Karella Augedal som ny daglig leder.

Finnmark · 23 jan 2018

  Ungt Entreprenørskap Finnmark har tilsatt Pernille Karella Augedal som ny daglig leder.

Foto: Evy Andersen

Vi er fornøyd og komfortabel med å knytte til oss Pernille på dette UE-laget.

Hun får mange spennende arbeidsoppgaver fremover, i fortsatt utvikling og implementering av innovasjon og entreprenørskap i Finnmarksskolene. Dette sier styreleder for UE Finnmark, Svein Tore Dørmænen.

Pernille Karella Augedal kommer fra en prosjektlederstilling innen videregående opplæring i Finnmark fylkeskommune. Hennes arbeidsbakgrunn er fra statlig, fylkeskommunalt og kommunalt nivå i utdanningssektoren, deriblant fem års ledererfaring. Hun har profesjonsutdanning i pedagogikk fra Universitet i Oslo og Master of Management fra Handelshøyskolen BI.

Finnmark er som en oase av muligheter! Spenningen ligger i å trigge barn og unge til å se de fantastiske mulighetene og utfordringene som er og som kommer i fylket. Innovasjon og kreativitet, kombinert med lokal kunnskap mener jeg blir nøkkelen for å skape framtidens Finnmark, sier Pernille Augedal.  

Ungt Entreprenørskap er et viktig verktøy for å klare dette.
Tett samarbeid mellom næringslivet og skolene er etter min mening en nøkkelfaktor. Vi må tørre å tenke nytt sammen, gjennom blant annet å ta vare på og utfordre kreativiteten til spesielt ungdom, men også andre som bringer gode ideer til torgs. Vi må fange opp og ta vare på gode ideer og legge til rette for at de som vil og tørr, får mulighet og tilgang til de nødvendige verktøyene for å lykkes. Ungt Entreprenørskap gir rom for å prøve og feile, slik at de gode ideene ikke forsvinner om man mislykkes på første forsøk. Det ligger mye lærdom i å mislykkes, og denne lærdommen er gull verdt. Vi må legge veien inn til oasen, ikke bort fra den, avslutter Pernille.

Som Hasvikjente er jeg sikker på at jeg har fått en av de mest spennende jobbene i Finnmark, og jeg gleder meg til å begynne.

 

Hun tiltrer stillingen 1. februar 2018. 

 

Om UE:

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsdekkende org. som i samspill med skoleverket, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv.

UE tilbyr et tyvetalls pedagogiske programmer fra grunnskole til høyere utdanning

UE har samarbeidspartnere fra både offentlig sektor og privat næringsliv

Les mer om oss og om våre programmer på våre nettsider

 

Kontakt:

Svein Tore Dørmænen, svein.tore.dormaenen@ue.no , tlf. 920 35900

Pernille Karella Augedal,  Pernille.Karella.Augedal@ffk.no , tlf. 926 54779