Ambisiøse, engasjerte og motiverte kvinnelige ledere samlet i Vadsø

Finnmark · 12 jan 2017

Ambisiøse, engasjerte og motiverte kvinnelige ledere samlet i Vadsø

Diplom som bevis på at de gjennomført lederkurs er viktig! - Se den flotte buketten ledere

29 unge kvinner som er ledere i egne ungdomsbedrifter var samlet da Ungt Entreprenørskap arrangerte del 2 av kurset Jenter & Ledelse i Vadsø 11. - 12. januar 2017.Jentene er leder eller styreleder i sin UB og ønsker å lære mer om ledelse.

Alta, Hammerfest, Kirkenes, Honningsvåg, Vadsø og Kirkenes var representert da Scandic Vadsø ble invadert av potensielle lederkandidater. Jentene er opptatt av å lære mer om ledelse, personlighetstyper, sterke og svake sider ved deg selv, hvordan håndtere media, pressekonferanse, forskning etc. Mye spennende og viktig stoff å lære.

Anette Saxi, daglig leder i Saxi as og Ingjerd Tjelde, Adm.dir Ekkerøy Feriehus var inne å delte av sine erfaringer med å være leder. De ga begge gode og viktige tips og råd med dette å velge selv, gjøre noe du liker, ofre fri og ferie etc. Det er mange hensyn å måtte ta som leder i dag.

Jentene fikk også testet ut i praksis hvordan håndtere media da Finnmarken og NRK Finnmark inviterte til intervju. Spennende og viktig. Inger-Marlen Johansen viste i praksis sin lærdom gjennom intervju med NRK Finnmark.

Avanade as og Ungt Entreprenørskap har inngått samarbeid og med det fikk vi ta del i kurset Jenter og teknolog. Her fikk vi innblikk i hvordan bruke media for å forenkle, dele informasjon og nettverk samt bli kjent med hvilke muligheter som finnes for å forenkle og organisere hverdagen.

Etter endt kurs var jentene enige om at slike kurs er viktige og nyttige. de får et puff til å fortsette å jobbe for og legge til rette for å kunne bli leder. Enda mer praktisk trening var også ønskelig