Min dag med Bente Landsnes, direktør på Oslo Børs, reisebrev fra Markus Dæhlin

Finnmark · 16 okt 2015

Min dag med Bente Landsnes, direktør på Oslo Børs, reisebrev fra Markus Dæhlin

Markus Dæhlin og børsdirektør Bente Landsnes

Markus Dæhlin er tilbake i Kirkenes etter å ha deltatt på "Leder for en dag". Her følger hans egne ord om dagen, og tanker om egen fremtid.

Dagen min med Bente Landsnes, direktør på Oslo børs, har vært en spennende og lærerik dag. Ikke bare fikk jeg møte en toppleder men selveste børsdirektøren! 
Dagen har gitt med et godt innblikk i hvordan en stor bedrift blir ledet og er organisert. Dette kommer jeg til å ta med meg videre i framtiden og til den dagen jeg selv skal lede andres eller min egen bedrift. 

Oslo Børs

Jeg har også fått vært med på overvåkingsavdelingen, hvor jeg fikk vite hvordan de overvåker børsen og beskytter mot innsidehandel og lignende. Endel møter har jeg også vært igjennom.

Å få delta på "Leder for en dag!" har vært svært viktig for meg ettersom jeg har som mål å nå et høyt nivå innen ledelse og organisasjon. Det er viktig å ha en pekepinn slik at man vet hva som må til får å nå sine mål. Denne dagen har så absolutt vist meg det og jeg er veldig takknemlig får muligheten jeg har fått.

Det skal bli spennende å følge Markus videre, sier Randi Gjevestad Vorren, daglig leder i UE Finnmark. Vi ønsker Markus lykke til!