Ny kollega på UEF-laget

Finnmark · 29 jan 2019

Ny kollega på UEF-laget

1. februar 2019 får vi en ny kollega i UE Finnmark, Aileen Kvalnes. Hun skal ha kontorsted Hammerfest, men kommer også til å være en del på vårt kontor i Vadsø.

Om seg selv sier Aileen følgende:

Jeg er en ekte finnmarking med en allsidig bakgrunn –fra økonomi og administrasjon, prosjektledelse, oppstart av flere bedrifter samt mange år som kabinansatt i flyselskap. I tillegg er jeg student på BI Handelshøyskolen, og målet er en bachelor i Markedsføringsledelse. All min arbeidserfaring er fra det private næringsliv, fra hotell/reiseliv, olje- og gassektoren, entreprenørvirksomhet og til oppstart av et treningssenter.

Pippi Langstrømpe pleier å si  “Det har jeg ikke gjort før… Så det kan jeg helt sikkert!”. 
Slik føler jeg det litt nå, og jeg ser med skrekkblandet fryd fram til å bli godt kjent med utdanningssystemet, som er relativt ukjent for meg, og bli kjent med mange nye mennesker – og lære masse nytt. Og selvfølgelig dele mine egne erfaringer.

Finnmark har store ressurser og potensiale, og flotte barn og unge som i fremtiden skal forvalte disse. Ungt Entreprenørskap gjør en kjempeviktig jobb som brobygger mellom barn og ungdom, utdanningssektoren og næringslivet.

Jeg gleder meg stort til å bli en del av UE og til å få jobbe med noe så spennende som innovasjon og verdiskapning, og ikke minst, til å bidra til å gi de unge selvtillit og tro på en spennende framtid her i nord.

Og vi - vi gleder oss til å få deg på UE-laget, Aileen!