Table Duo UB fra Vadsø vgs. – stakk av med den gjeveste prisen!

Finnmark · 1 mars 2017

Table Duo UB fra Vadsø vgs. – stakk av med den gjeveste prisen!

Finnmarks beste ungdomsbedrift

I skarp konkurranse med mange svært gode Ungdomsbedrifter tok Table Duo UB fra Vadsø videregående skole den gjeveste prisen, Nettverks Finnmarks pris for Beste Ungdomsbedrift i Finnmark!

Det blir dermed NM på denne gjengen til våren. Table Duo UB består av Daniel Timler Andreassen, Kristin Aronsen, Sander Rosanoff, Martin Andersen, Otilie Næss og Mathias Jankila. Deres forretningsidé er et multifunksjonelt bord, som også kan brukes som et tørkestativ. Produktet løser et hverdagsproblem for studenter som bor i små hybler og kollektiv. Produktet passer også godt til båtlugarer og bobiler.

Gjengen fra Vadsø videregående er enstemmig «Vi går selvfølgelig for gull på NM!»  

Table Duo UB sin visjon er at produktet skal være den mest åpenbare løsningen for å spare plass, og den skal være en nødvendig investering for alle studenter verden over.

De overbeviste på alle områder, de leverte og gjorde et solid inntrykk både i forhold til delårsrapport, scene presentasjon og intervju. Table Duo UB hadde skarp konkurranse om seieren fra flere sterke Ungdomsbedrifter. Nærmest kom altså Miljøkrutonger UB fra Kirkenes vgs. på 2. plass og God Sommer UB fra Båtsfjord private vgs. på 3. plass.

Det ble også kåret en vinner i kategorien Finnmarksmat i fremtiden, Gastromagi UB fra Kirkenes vgs. De vinner en tur til Milano og den berømte hotell- og kokkeskolen Carlo Porta. I to dager deltar de i undervisningen sammen med de italienske elevene. Vinnergruppa skal også besøke flere råvareprodusenter og matvarebedrifter under oppholdet i Italia.

I Ishavskraftprisen for beste selger ble det seier til Sondre Klemetsen, Capsen UB Alta vgs. og han vinner en tur til Canada, nærmere bestemt London Ontario, 20.-25 august 2017 for å delta på Next Generation Leaders Forum. Dette er et forum der de unge får utviklet sine lederegenskaper og knyttet nettverk med andre ungdommer over hele verden. Dette vil garantert bli en opplevelse for livet.

Ungt Entreprenørskap Finnmark gleder seg stort til å reise på NM for Ungdomsbedrifter som arrangeres på Lillestrøm 4.-5. mai sammen med Table Duo UB fra Vadsø vgs. Dette er flotte representanter for Ungdomsbedriftene i Finnmark. Det blir svært spennende å se hvordan de gjør