Bli en verdifull ressurs for framtidens næringsliv i Hedmark!

Hedmark · 30 sep 2015

Bli en verdifull ressurs for framtidens næringsliv i Hedmark!

Velkommen til Advisory Camp, en nettverksfrokost hvor næringsliv og  Ungdomsbedrifter møtes. Erfaring og kunnskap møter unges idéer og visjoner. Ungdommene søker nå rådgivere som gjennom året kan støtte og hjelpe de som gründere. Ta sjansen og del dine erfaringer, samtidig som du kanskje blir kjent med dine framtidige medarbeidere eller samarbeidspartnere!

Møt Ungdomsbedrifter

Ungt Entreprenørskap Hedmark inviterer til Advisory Camp, en næringslivsfrokost der du som representant fra næringslivet får mulighet til å treffe lokale Ungdomsbedrifter som søker rådgivere som kan coache de gjennom skoleåret. Du kommer til å treffe entreprenørene i form av en speed-dating for deretter å se om du og noen av UB’ene kan være en interessant match. Campene vil bli avholdt på Hamar, i Brumunddal, Elverum, Kongsvinger og Fjellregionen.

Viktig bidrag

Gjennom året som rådgiver kommer du til å støtte og lose en Ungdomsbedrift gjennom sitt driftsår. Du kommer, sammen med UB’en, til å bli enig om hvor ofte dere kan treffes. De er takknemlige for den lille tiden de kan få. Ditt bidrag kan handle om råd rundt forretningsplan, salgsteknikk, produktutvikling, økonomi osv. Med din erfaring fra arbeidslivet kommer du til å være en viktig kilde til kunnskap for elevene. Dette er en unik mulighet for de til å få innblikk i næringslivet, en rekke nyttige kontakter OG for deg til å komme i kontakt og bidra til utviklingen av morgendagens næringsliv.

informasjon og påmelding

Hamar 13.oktober. Gregers Bar. Kl 08.00 – 09.45. Påmelding https://uehedmark.wufoo.com/forms/z1041dhe0cdod8i

Brumunddal 23.oktober. Tømmerstock, kl 10.00-11.30 Påmelding: https ://uehedmark.wufoo.com/forms/zvk5v1w17nsg8w /

Elverum 23.oktober. Sted Forstmann, Skogbruksmuseet, kl08.00-10.00. Påmelding: https://uehedmark.wufoo.com/forms/zvi42nt0nb5q2a /

Kongsvinger 29.oktober. Sted Auditoriet, Sentrum vgs. kl11.00-13.00. Påmelding:  https://uehedmark.wufoo.com/forms/zb2748c0q0xxc6 /

Det vil bli servering av frokost og kaffe!

Spørsmål? Eller kan du ikke delta på arrangement, men ønsker å være mentor? 
Kontakt Birgit Berglund på tlf:93451568 eller birgit.berglund@ue.no  

Advisory Camp er en del av Sverige-Norge prosjektet "Grenseløst Entreprenørskap", og finansieres av Interreg.