Resultater og bilder fra fylkesmessa 2017

Hedmark · 1 april 2017

Beste UB; Solutions Foto; UE

Beste UB; Solutions Foto; UE

Fylkesmessa 2017 er et skrevet kapittel som vi allerede ser tilbake på med glede. 78 ungdomsbedrifter og nærmere 400 elever skapte liv på CC Hamar, torsdag 9.mars. Tusen takk til ungdomsbedriftene, jurymedlemmer, kollegaer fra nabofylker, tilskuere og ikke minst til vår samarbeidspartner i CC Hamar. 

Tre bedrifter til NM 

UE Hedmark sender i alt fem ungdomsbedrifter til NM. Under fylkesmessa vant tre bedrifter priser som ga gullbillett til NM.

Beste innovasjon:

Fjøs og Tjenester UB kommer fra Storsteigen VGS og vant prisen for beste innovasjon – det betyr at et bidrag som planlegger å gjøre foringa enklere for Norges (kanskje verdens) bønder blir representert. 

Beste yrkesfaglige bedrift:

Enklere Gardsdrift UB, er en annen UB fra Storsteigen VGS som vant gullbillett etter seieren i klassen; ”beste yrkesfaglige bedrift”.  Deres løsning gjør spyling av gårdsbygninger til en langt mer hygienisk og hyggelig aktivitet. 

Beste UB:

Solutions UB (Skarnes VGS) vant prisen for beste ungdomsbedrift med sin løsning som gjør skjorteknepping enklere for mennesker med et handikap. På grunn av deres tidligere deltakelse i NM,  gikk NM-billetten til 2.plass i beste UB; Eventicon (Hamar Katedralskole). Eventicon UB er et moderne kommunikasjonsbyrå, som har spesialisert seg på dokumentasjon og markedsføring av eventer, sosiale medier og grafisk design.

De to siste bedriftene vil bli trukket nærmere NM, noe som betyr at det er håp for de som har ambisjoner om deltakelse.

Bilder fra messa på Flickr

Bildene fra arrangementet er lagt ut på Flickr. Se om du kan finne deg eller noen du kjenner her; https://www.flickr.com/photos/133298440@N07/albums/72157677897149614

Vinnere av kategoripriser

Nivået på årets ungdomsbedrifter er høyt, og det er mange verdige vinnere blant dem som stakk av med priser under fylkesmessa. Eksempler på kategoripriser; beste gastronomi, beste sosiale entreprenør, beste reklamefilm, beste kundeopplevelse på nett. For en totaloversikt over prisvinnere se her; http://www.ue.no/Hedmark/Kalender/Fylkesmesse-UB-9mars-Hamar#tab7