Hordaland: Ubamboo UB

Hordaland · 24 april 2017

Hordaland: Ubamboo UB

Ubamboo UB er Hordaland sin representant i konkurransen Norges beste Ungdomsbedrift 2017. Espen Steinnes, Produktansvarlig. Victor Møgster Grindheim, Daglig leder. Victoria Storebø, Personalansvarlig. Amalie Carine Vatle, Markedsansvarlig. Ikke til stede: Økonomiansvarlig, Jatin Patel. Foto: Kjersti Kræmmer

 
  
Ungdomsbedriften Ubamboo har som mål at vi alle skal redde miljøet litt hver dag - dette gjør de gjennom å promotere og selge 100% nedbrytbare tannbørster laget av bambus og trekull.

 
- At vi skal til NM er først og fremst utrolig kjekt for oss i bedriften. Vi har brukt mye tid innad i bedriften og det er kjekt å se at vi blir lagt merke til og får positiv respons på arbeidet vi gjør. 
Ambisjonene våre i bedriften er å nå mange med vårt budskap samtidig som vi klarer å gå med overskudd. Vi ønsker at enda flere skal sitte igjen med tanken ”alt hjelper, vi starter med oss selv”. Det enorme plastforbruket er et globalt problem som vi må håndtere sammen, sier Victor Møgster Grindheim, daglig leder i Ubamboo UB. 
 

Bilde: Last ned (Flickr). Foto: Kjersti Kræmmer
   
Kontakt:  Victor Møgster Grindheim, daglig leder i Ubamboo UB, mobil 99518157
   
   
Bak bedriften: Espen Steinnes, Produktansvarlig. Victor Møgster Grindheim, Daglig leder. Victoria Storebø, Personalansvarlig. Amalie Carine Vatle, Markedsansvarlig. Økonomiansvarlig, Jatin Patel. 
   
Studiested:  Amalie Skram videregående skole, Studiespesialisering, VG2/VG3, Språk, samfunnsfag og økonomi
   
Priser på fylkesmessa:             Beste Ungdomsbedrift, Beste sosialeentreprenør, Beste utstilling, Beste samarbeid med næringslivet (2. plass).
   
   
Media: ue.no: Ubamboo UB er Hordalands beste ungdomsbedrift
  BA.no: Traff tidsånden med tannbørste i bambus
   
Egne kanaler: https://www.ubamboo.no 
  Facebook
   
   

   

32976330340_9b13cca4fa_z