Ny daglig leder på plass

Hordaland · 19 aug 2015

Ny daglig leder på plass

Gry Sæterdal er ny daglig leder i Ungt Entreprenørskap Hordaland

Gry Sæterdal er fersk daglig leder i Ungt Entreprenørskap Hordaland (UEH). De siste syv årene har hun vært leder av etablerersenteret i Business Region Bergen hvor hun arbeidet med gründere gjennom opplæring og forretningsutvikling. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye oppgaver.

Gry forteller at hun har hatt mye med UEH å gjøre som leder av etablerersenteret og har utført oppdrag som foredragsholder, dommer og veileder. 

Variert bakgrunn
Gry er fra Bergen og har en variert arbeidsbakgrunn, og har blant annet arbeidet på næringsavdelingen i Bergen kommune før hun kom til Business Region Bergen. Hun er samfunnsviter fra Universitetet i Bergen og har vært teknisk tegner i ulike selskap.

 -Jeg tok universitetsutdanningen min ganske sent. Det begynte med at det det ble mindre arbeid til tekniske tegnere og det var naturlig å lete etter andre spennende muligheter, og da ble det plutselig sosiologi, ler Gry.

Entreprenørskap
Gry har mange års erfaring fra arbeid innen entreprenørskap og innovasjon. Hun mener det er en fordel når hun tar fatt på jobben i UEH.

-Entreprenørskap er i utvikling, og det er motiverende. Men selv om jeg har jobbet mange år med entreprenører, har jeg mye å lære, og det er spennende å få være med på reisen til dagens unge. Så er det nyttig å komme inn i en ny organisasjon man ikke kjenner for godt.