Hederlig omtale til SpareBank 1 Lom og Skjåk

Innlandet · 23 aug 2018

Hederlig omtale til SpareBank 1 Lom og Skjåk

Idar Kreutzer, adm. dir. i Finans Norge, Kjell Ola Haugen og Kristin Plassen Bakken, SpareBank 1 Lom og Skjåk, Grete Ingeborg Nykkelmo, adm. dir. i UE Norge.

På Skolekonferansen 2018 i regi av Finans Norge ble SpareBank 1 Lom og Skjåk tildelt hederlig omtale for sitt gode arbeid med økonomiopplæring i skolen. I løpet av skoleåret 2017/18 har SpareBank 1 Lom og Skjåk vært ute på alle ungdomsskolene i bankens område og lært elevene om personlig økonomi. 

På bakgrunn av denne innsatsen ble banken nominert til «Finansstafetten 2018 – En dag i skolen». Denne gjeve prisen deles hvert år ut til den finansbedriften som har best gjennomføring av Ungt Entreprenørskaps programmer «Økonomi og karrierevalg» og «Sjef i eget liv». Prisutdelingen er et samarbeid mellom Finans Norge og Ungt Entreprenørskap.

På Skolekonferansen i Bjørvika 22. august var Kjell Ola Haugen og Kristin Plassen Bakken fra SpareBank 1 Lom og Skjåk tilstede og kunne motta hederlig omtale. Førsteprisen gikk til Sparebanken Øst.

Viktig brobygger mellom skole og finansnæringen

Over hele landet har lokale banker stått for gjennomføringen av disse programmene, og fungert som veiledere for elever i skolen. Bankansatte er på kurs hos Ungt Entreprenørskap før de drar ut i klasserommet. Slik jobber Ungt Entreprenørskap med å være en brobygger mellom skole og næringsliv.

- SpareBank 1 Lom og Skjåk har vært en viktig samarbeidspartner for UE Oppland i mange år. Takket være disse engasjerte bankansatte får elevene opplæring som gir dem et mye bedre utgangspunkt til å ha kontroll over sin personlige økonomi og større bevissthet knyttet til dette. Vi er utrolig takknemlige for det gode samarbeidet og gleder oss over nominasjonen og hederlig omtale, sier Karin Rønning, daglig leder i UE Oppland.