Hilde Tveiten Døvre ny styreleder i UE Oppland

Innlandet · 20 april 2017

Hilde Tveiten Døvre ny styreleder i UE Oppland

Hilde Tveiten Døvre, ny styreleder i UE Oppland

På årsmøtet i Ungt Entreprenørskap Oppland 19. april ble Hilde Tveiten Døvre valgt som ny styreleder. Døvre er født i 1970 og jobber som daglig leder i Valdres næringshage. Hun er også aktiv i lokalpolitikken og sitter i kommunestyret i Nord-Aurdal kommune. 

Den nye styrelederen har et sterkt engasjement for nærings- og samfunnsutvikling og gleder seg til å ta fatt på styrevervet.

- Til daglig jobber jeg med bedriftsutvikling og gründere og kjenner viktigheten av at vi har en gründerkultur her i Oppland, sier Hilde Tveiten Døvre.  - Vi vet at framtidas arbeidsplasser ikke er skapt ennå, og gjennom UE får barn og unge kunnskap om lokalsamfunn og næringsliv samtidig som en bygger viktige erfaringer knytta til innovasjon og samarbeid.  Gjennom konkret arbeid der teori og praksis møter hverandre, bidrar UE til framtidige jobbskapere, sier Døvre.

Hilde Tveiten Døvre tar over stafettpinnen etter Arne Hyttnes som har vært styreleder de siste to årene.

Blant de øvrige styremedlemmene var det tre som stod på valg i år; Hege Tokerud fra Eidsiva Energi, Truls Bjelke fra Sparebank1 Gudbrandsdal og Terje Storbakken fra Oppland fylkeskommune. Alle tre hadde sagt ja til gjenvalg, og ble valgt som styremedlemmer for to nye år.