LinkIt EB fra Akershus ble Beste elevbedrift

Innlandet · 1 juni 2018

LinkIt EB fra Akershus ble Beste elevbedrift

LinkIt EB fra Ramstad skole i Akershus - Beste elevbedrift på Region Øst-mesterskapet 2018. Foto: Ungt Entreprenørskap

31. mai var Ungt Entreprenørskap Oppland vertskap for årets Region Øst-mesterskap for elevbedrifter. 28 elevbedrifter deltok på arrangementet på Granstunet, der de fikk vist fram ideene sine for juryer og publikum.

Det ble foretatt kåringer i totalt 7 kategorier. I kategorien Beste elevbedrift var det LinkIt EB fra Akershus som gikk helt til topps. Denne elevbedriften har utviklet et produkt som skal gjøre det enklere å få på seg armbånd. Juryen skriver i sin begrunnelse:

En svært godt gjennomført idéprosess og produktutvikling. Et unikt og praktisk produkt, som er lansert på markedet og som kundene vil ha. Godt samspill i bedriften og gode resonnementer om hva de har lært.

Se oversikt over prisvinnerne her.

God innsats av Opplands representanter

Fra Oppland deltok 6 elevbedrifter på Region Øst-mesterskapet: Greenbox EB og Nudelsaks EB fra Otta ungdomsskole. Enkelt og praktisk EB fra Heidal skule, Landsbykaramellene fra Dokka ungdomsskole, ReFjøl EB fra Nord-Aurdal ungdomsskole og Sporty Gang EB fra Brandbu ungdomsskole. Alle gjorde en flott innsats og utmerket seg med engasjement, kunnskap og gode refleksjoner. Under prisutdelingen ble det en 2. plass til Nudelsaks EB i kategorien Beste salgsteam og en 3. plass til Greenbox EB i Beste grønne entreprenør.

Nudelsaks EB

Nudelsaks EB, Otta ungdomsskole

Greenbox EB

Greenbox EB, Otta ungdomsskole

DSC_0636

ReFjøl EB, Nord-Aurdal ungdomsskole

DSC_0651

Sporty Gang EB, Brandbu ungdomsskole

Se flere bilder fra arrangementet på Flickr. Alle foto: Ungt Entreprenørskap