Black’n’White UB kan hjelpe deg med å pynte og forevige

Møre og Romsdal · 14 mars 2017

Black’n’White UB kan hjelpe deg med å pynte og forevige

Dagen før den store dagen kan vi friste med Black'n White UB sine tjenester. Black’n’white UB består av tre fotointeresserte medieelever fra Ålesund videregående som ønsker å bruke noe av det de har lært innen- for foto og redigering.

black’n’White artikkel. 3docx

Det er mange som mangler bilder på veggen, kanskje fordi de nettopp har flyttet inn i et nytt hus, eller kanskje bare fordi noen vil pusse opp eller bytte ut et bilde. Dette hjalp oss til ideen for bedriften vår. Vi ønsker at bildene våres som er printet ut på lerret kan være med og gi et koselig preg i hjemmet til kundene våre.

Det går an å få kjøpt bildene i forskjellige størrelser, så kundene våre kan bestemme hvilken størrelse de vil ha. I tillegg så er bildene vi tar i svart-hvit, noe som gjør at det blir lettere å finne plass til bildet i huset. Selv om veggen har en sterk farge eller bare er hvit, så passer bildet godt inn på enten en stue, soverom eller kjøkken.

Bildene våre blir printet ut i god kvalitet og uten vannmerke.

Bildene våre er tatt i Ålesund og området rundt. Vi har bilder over den fine byen Ålesund fra Fjellstua som er en kjent turistplass i byen. Vi har også tatt bilder fra noen gamle broer som er i Skodje kommune og flere andre bilder fra ulike kjente steder.

Om ønskelig, kan vi printe ut i svart-hvit bilder som en kunde har tatt eller så kan vi ta bilder av ønsket motiv for en kunde for å så printe det ut.

Rebekka Hatlem er daglig leder. Hun har ansvaret for personalet i bedriften og fordeler oppgavene som er i bedriften. Oppgaven til daglig leder er også å holde styremøter og kontakt med mentoren til bedriften.

Anita Winckiewicz er markedsføringssjef. Hennes ansvar er å markedsføre bedriften vår på best mulig måte. Anita skal lage en markedsføringsstrategi. Hun har også en oppgave med å lage markedsundersøkelser.

Jitte Eisma er produksjonssjef og økonomiansvarlig i bedriften. Jobben hennes er å føre regnskap. Det er Jitte som har bestemt priser på bildene og hun setter opp skjema for økonomien vår. Hun har også ansvar for å produsere bilder og lære de andre i bedriften hvordan det skal gjøres.

Black’n’White artikkel. 2docx