Evolant UB fra Romsdal vgs er Beste UB 2019 i Møre og Romsdal

Møre og Romsdal · 18 mars 2019

Alle vinnerne

52 ungdomsbedrifter fra 11 skoler i hele fylket konkurrerte i 16 kategorier.

Elevene har vist seg fram for jury og solgt sine produkter og tjenester på messa.

Det var hard konkurranse og stor spenning da vinnerne skulle kåres.  Juryen er imponert over det høye nivået på ungdomsbedriftene og ikke minst engasjementet ungdommen viser for bærekraft.

Juryens begrunnelse – Beste UB 2019 
Evolant UB fra Romsdal VGS, som skal representere Møre og Romsdal i NM for Ungdomsbedrifter på Lillestrøm, overbeviste juryen med en profesjonalitet i alle ledd.  

"Ungdomsbedriften har turt å tenke stort og følge en ambisiøs ide. Bedriften har benyttet kunnskap fra flere fagområder og har hatt tett samarbeid med flere lokale aktører. Bedriften har begeistret juryen med en glitrende salgspitch og et overbevisende helhetsinntrykk. Med utgangspunkt i stolte tradisjoner i Møre & Romsdal har juryen tro på at ungdomsbedriften både kan skape store verdier og redde store verdier".

Det er dagens unge som om noen år skal innta et arbeidsliv vi ennå ikke kjenner alle sider av. Både offentlig og privatsektor vil trenge arbeidstakere med evne til initiativ, nytenkning, kreativitet, samarbeidsevne og sosiale ferdigheter. Det har elevene som har drevet ungdomsbedrift fått øve seg på.

Fire gullbilletter til NM
For de fleste ungdomsbedriftene er fylkesmessen målet og avslutningen på året med ungdomsbedrift. Men for fire av ungdomsbedriftene fra Møre og Romsdal stoppet det ikke der: De reiste hjem med gjeve gullbilletter til NM for ungdomsbedrifter. NM går av stabelen på Lillestrøm 25. og 26. april. NM-deltakerne kan vente seg en minneverdig opplevelse.

Disse er invitert til å delta på NM:

        Evolant UB                    Romsdal vgs
        Hypass UB                    Romsdal vgs
        Keiko UB                       Atlanten vgs
        Fish on Wheels UB       Ålesund vgs