Hvem blir fylkets Beste studentbedrift 2018?

Møre og Romsdal · 22 april 2018

Hvem blir fylkets Beste studentbedrift 2018?

Åtte studentbedrifter fra NTNU Ålesund skal vise seg frem for jury og publikum på Fylkesmesse for studentbedrifter onsdag 25. april på NTNU i Ålesund.

Studentbedriftene har mange ulike tjenester og produkt som de vil presentere;

bruk av marint restråstoff fra krabbe i næringsmiddelindustrien, teknisk løsning for påføring av solkrem, løsning for plastproblematikk med bærekraft, konsulent bedrift for dagligvarehandelen og et nytt innovativt og sunt påleggsalternativ. I tillegg til ulike digitale plattformer som kan brukes i forbindelse med utleie av boliger, bestillingssystem for leverandører som bilverksted og en for kommunikasjon og sosiale nettverk i små bygder.

Studentene skal vise frem bedriftene sine, de skal ha «Two minutes to convince» og overbevise dommerpanelet i intervjuer. Arrangementet er åpent for publikum og presse. Se program og mer informasjon  her.

Studentbedriftene konkurrerer i 3 ulike kategorier:

-          Beste studentbedrift                                               

-          Størst internasjonalt potensiale    

-          Beste samarbeid med næringslivet 

Juryene er rekruttert fra lokalt næringsliv.

Vinneren av den aller gjeveste prisen, Møre og Romsdals Beste studentbedrift 2018 og vinneren av Størst internasjonalt potensiale skal være fylkets kandidater i konkurransen om å bli Norges Beste studentbedrift. NM for Studentbedrifter er 11.-12. juni i Oslo.