Lokalmat UB fra Stranda vgs, er Beste UB 2018 i Møre og Romsdal

Møre og Romsdal · 7 mars 2018

Lokalmat UB fra Stranda vgs, er Beste UB 2018 i Møre og Romsdal

51 ungdomsbedrifter fra 10 videregående skoler konkurrerte i 15 kategorier.

Elevene har vist seg frem for juryen og solgt sine produkt og tjenester til publikum.

Det var hard konkurranse og stor spenning da vinnerne skulle kåres. Juryen hadde ingen lett jobb i år. Juryen er imponert over det elevene har fått til.

Juryens begrunnelse – Beste UB 2018
Lokalmat UB, Stranda VGS som skal representere Møre og Romsdal i NM for Ungdomsbedrifter på Lillestrøm, overbeviste juryen med en profesjonalitet i alle ledd.  Bedriften består av ett sterkt team, som utfyller hverandre på en god måte. De bidrar til stor verdiskapning gjennom å koble norske tradisjoner med moderne teknologi.

Det er dagens unge som om noen år skal innta et arbeidsliv vi ennå ikke kjenner alle sider av. Både offentlig og privatsektor vil trenge arbeidstakere med evne til initiativ, nytenkning, kreativitet, samarbeidsevne og sosiale ferdigheter. Det har elevene som har drevet ungdomsbedrift fått øve seg på.

Juryens begrunnelse er tilgjengelig her.

Bilder av vinnerne er tilgjengelig her.

Fire gullbilletter til NM
For de fleste ungdomsbedriftene er fylkesmessen målet og avslutningen på året med ungdomsbedrift. Men for fire av ungdomsbedriftene fra Møre og Romsdal stoppet det ikke der: De reiste hjem med gjeve gullbilletter til NM for ungdomsbedrifter. NM går av stabelen på Lillestrøm 26. og 27. april. NM-deltakerne kan vente seg en minneverdig opplevelse.

Disse er invitert til å delta på NM:

        Lokalmat UB              Stranda vgs
        DigDok UB                 Romsdal vgs
        Stålkontroll UB           Sykkylven vgs
        Hagall Clothing UB      Ålesund vgs