Møre og Romsdal: ReValue UB

Møre og Romsdal · 25 april 2017

Fra venstre; Christiane Rye, Håvard Volden, Elias Bondevik, Håvard Moldskred og Madeleine Rye.

ReValue UB er Møre og Romsdal sin representant i konkurransen Norges Beste Ungdomsbedrift 2017. Foto: Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal

Revalue UB har utviklet en rimelig og lett gjenkjennbar flaskebeholder. Formålet er å redusere antall panteflasker som blir kastet sammen med annet avfall eller i naturen.

Vi er for tiden inne i en svært spennende periode - og ser frem til å få delta i NM. Vi anser arrangementet som en god mulighet til å få vise frem konseptet vårt, og nå ut til flere med budskapet vi forsøker å formidle; sammen må vi ta initiativ for en grønnere verden. 

Miljøbevissthet er, og ser ut til å forbli en vedvarende trend - og i store deler av verden er det en felles forståelse for at vi er nødt til å iverksette tiltak for å ivareta miljøet; både for oss selv, og for de kommende generasjonene. Aldri før er det blitt bevilget like mange offentlige kroner til å implementere nye, miljøvennlige løsninger i markedet, og det ser ut til at vi som bedrift har truffet et segment i bevegelse. Derav tror vi at konseptet vi presenterer er noe som kan appellere til mange; og vi håper på å hevde oss i konkurranse med andre av Norges beste ungdomsbedrifter. 

Gjennom et semester med oppbygging av ReValue UB, ser vi nå konturene av det som potensielt blir en levedyktig bedrift i fremtiden. Vi fikk god respons på konseptet på fylkesmessen 2017 - og vi håper på å gjenta suksesshistorien. 

 

Bilde: Last ned (Flickr). Foto: Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal
   
Kontakt:  Håvard Moldskred, daglig leder i ReValue UB, mobil 910 09 495, havardmoldskred@revalue.no 
   
   
Bak bedriften: Håvard Moldskred (dagligleder), Christiane Rye, Håvard Volden (markedsansvarlig), Elias Bondevik (produkt ansvarlig), og Madeleine Rye (økonomiansvarlig). 
   
Studiested:  Spjelkavik VGS, entreprenørskap og bedriftsutvikling
   
Priser på fylkesmessa:             Beste ungdomsbedrift, Beste kundeopplevelse på nett, Beste samarbeid med næringslivet, Beste innovative produkt, Beste sosiale entreprenør, Størst verdiskapingspotensial, Beste markedsføring (2. plass) og Beste HR-bedrift (3. plass)
   
   
Media: ReValue UB ønsker å gjøre en stor forskjell i verden
  Revalue UB Beste ungdomsbedrift i Møre og Romsdal
   
Egne kanaler: revalue.no
  Facebook: https://www.facebook.com/revalueub/
  Instagram: @revalueub