Strålende innsatts på NM for ungdomsbedrifter

Møre og Romsdal · 8 mai 2018

Strålende innsatts på NM for ungdomsbedrifter

Flott innsats av alle de fire ungdomsbedriftene som deltok på NM.
Lokalmat UB fikk andre plassen i kategorien Beste ungdomsbedrift. Det er en meget god prestasjon i stor konkurranse med 19 andre bedrifter!
DigDok UB fikk 1. plass i kategorien Innovasjonsprisen.

I tillegg vant Lokalmat UB 1. plass i kategorien Beste samarbeid med næringslivet og 2. plass Størst verdiskapingspotensial i samarbeid med Ferd.

De ble også nominert i kategoriene Beste utstilling, Beste markedsføring og Beste kundeopplevelse på nett i samarbeid med Visma

DigDok UB fikk også 2. plass i kategorien Beste markedsføring

De ble i tillegg nominert i kategoriene Beste salgs- og servicebedrift og Beste forretningsplan i samarbeid med Nordea og Beste regnskap i samarbeid med Spleiselaget

Lokalmat UB har utviklet en nyskapende app med oppskrifter på lokale   middagsretter, samt historier til lokalmatprodusenter. Appen blir drevet frem   av norske matentusiaster.
Lokalmat UB ble i mars kåret til fylkets Beste ungdomsbedrift, og de er   dermed den eneste bedriften fra Møre og Romsdal som deltar i konkurransen om   den gjeveste prisen: Norges Beste ungdomsbedrift 2018. Vinneren representerer   Norge i EM i Serbia i sommer. 

DigDok UB jobber for å digitalisere legeerklæringer for å forenkle   hverdagen til leger, lærere, elever og foresatte.

Jeg blir utrolig   imponert og også inspirert. Ungdomsbedrift er et godt verktøy og en nøkkel til den kunnskapen, kompetansen og de ferdighetene vi ønsker at ungdommene våre skal ha. Slik lærer elevene mye av det de faktisk trenger for å klare   seg i arbeidslivet fremover, sa kunnskapsminister Jan Tore Sanner da han besøkte utstillingshallen.