Helgeland Sparebank tar Innovasjonscamper til nye høyder

Nordland · 19 des 2017

Gjennom hele skoleåret har Helgeland Sparebank vært oppdragsgiver for flere Innovasjonscamper på Helgeland. 

1493128180573

Over 700 elever ved ungdomsskolene på Helgeland har våren og høsten 2017 gjennomført Innovasjonscamp ved skolene. Og Helgeland Sparebank har stilt som oppdragsgiver på hver camp. Innovasjonscamp er en idékonkurranse for elever, og en læringsmetode for kreativitet og nyskaping. I løpet av våren og høsten har elevene levert den best mulige løsningen på en reell utfordring gitt av Helgeland Sparebank og lokalt næringsliv. Og kreativiteten har blomstret over hele Helgeland. 

- Jeg er imponert over den store bredden i kreativiteten blant elevene. Noen av presentasjonene var virkelig imponerende,  sier administrerende direktør i Helgeland Sparebank,Hanne Nordgaard som satt i jury på siste camp i Mosjøen før jul hvor over 200 elever deltok. 

– Vi er alltid på utkikk etter noe nytt, sier Dan Rudi Abrahamsen i Helgeland Sparebank. Han jobber tett på ungdom og økonomi, og gjennomfører i tillegg økonomi og karrierevalg på hele Helgeland gjennom skoleåret. 

– Har de peiling på økonomi?

– Ja, jeg synes de er flinke. Mange setter opp budsjett, det kan lønne seg så de ikke får en smell når de flytter hjemmefra.

1493128183059