Skal lede UE Alumni Nordland

Nordland · 21 nov 2017

Skal lede UE Alumni Nordland

Vibeke Elvan

Vibeke Elvan fra Andøy er engasjert som regionleder for UE Alumni

Vibeke gikk Andøy videregående skole som både tilbyr EB 1 og EB 2 som fag. Der hadde hun begge fagene og har vært en del av både Gulle Rein UB og i Get’em Points UB, der hun med sistnevnte var daglig leder og gikk videre til NM.

Ungt Entreprenørskap Alumni er en selvstendig ideell organisasjon for elever og studenter som har deltatt i Ungt Entreprenørskaps kjerneprogrammer.
UE Alumni ønsker å skape en arena for at medlemmer skal få anledning til å knytte kontakter og opprettholde deres ønske om å etablere egen bedrift, i form av faglig påfyll gjennom kurs, nettverkssamlinger, konferanser og lignende både nasjonalt og internasjonalt.

Jeg hørte om UE Almuni første gang da jeg var med i konkurransen om Lederskapsprisen ved Fylkesmessa i 2017! Det var så gøy å få tilbud om vervet som Fylkesleder i UE Alumni Norland - det kunne jeg IKKE si nei til!!
Å engasjere, inspirere og få flere til å se verdien i entreprenørskap er noe jeg virkelig ser fram til - dette blir gøy! Hovedfokuset mitt er å rekruttere medlemmer, spre engasjement rundt entreprenørskap og samarbeide godt med de bedriftene jeg kommer i kontakt med, sier Elvan.

Bli med i Alumni her: www.facebook.com/UEAlumniNorge/