Klare for Europamesterskap!

UE Norge · 18 juni 2015

Klare for Europamesterskap!

De norske EM-representantene har fått grundig veiledning hos NHO, Ferd og ManpowerGroup. Nå er CosyTech SB, Lotics SB og Trashlock UB klare for Europa!

Studentbedriftene CosyTech SB og Lotics SB reiser til EM for Studentbedrifter i Lisboa 1. – 3.  juli, mens ungdomsbedriften Trashlock UB reiser til EM for Ungdomsbedrifter i Berlin 28. – 30. juli.

– For elevene har dette vært en «boost» av inspirasjon og motivasjon fram mot EM. De har fått mye kvalifisert hjelp i løpet av denne dagen, og målet må jo nå være å kjempe om en pallplass i Berlin, sier Frode Røyset, lærer for TrashLock UB"

Hos NHO fikk studentene og elevene møte Kristin Skogen Lund, og de fikk tips og råd fra Tor Erik Groeng, som har flere års erfaring fra juryering i EM-sammenheng. Hos Ferd møtte studentene og elevene Johan H. Andresen, og Ferd-ansatte tok rollen som potensielle investorer. Ferdpanelet stilte krevende spørsmål og kom med verdifulle innspill om videre ekspansjon. ManpowerGroup drillet bedriftene i panelintervju på engelsk og med etterfølgende refleksjonsrunde.

– Det var spennende å møte folk med på kompetanse på forskjellige felt. Det var jo litt nervepirrende å bli grillet, men det gjorde oss bevisste på ting vi ser vi må jobbe med, sier Tomas Pollen Stavik i Lotics SB.

Ungt Entreprenørskap ønsker de to studentbedriftene og ungdomsbedriften lykke til på EM!