Hils på våre nye kollegaer!

Oslo · 17 juni 2019

Hils på våre nye kollegaer!

Skole-og studieåret 18/19 er snart over, og sommerferien nærmer seg. Neste års tilbud blir likevel nøye planlagt i disse dager, og i likhet med i fjor endrer teamet vårt seg! 

Hele tre kjente fjes forlater teamet, og er klare for nye utfordringer. Ellen Sethov har vært i utdanningspermisjon dette året, og har nå blitt ansatt på OsloMet som foreleser i teknologiledelse. Hege Grande Fjellbirkeland har valgt å søke nye utfordringer etter 10 år i UE Oslo, men det er enda ikke helt spikret hva Hege skal videre. Caroline Stormorken går videre til Telenor, der hun skal jobbe med innovasjon. Vi ønsker alle tre masse lykke til, og takker for fine år og samarbeid! 

UE Oslos nye team er i boks!

Møt vår nye trainee, Mathias Norheim! 

Skjermbilde 2019-06-18 kl. 09.37.06

Etter sommerferien er Mathias klar til å ta fatt på traineerollen. Han var daglig leder i Kunsten å glede UB, Norges beste ungdomsbedrift 17/18, og stakk til og med av med en pris under EM. Som daglig leder av Kunsten å glede UB har Mathias fått et dypdykk i noen av våre programmer, og vil kunne dele sine erfaringer med elevene. Vi har allerede sett ham prestere på og av scenen ved flere anledninger, både foran næringslivet og elever. Han har både pitchet forretningsideen sin og fortalt om sine erfaringer rundt entreprenørskap på en engasjerende og tydelig måte. Videre har han flere ganger vist at han er god på bilde-og filmredigering, noe som kommer godt med som trainee hos UE. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med ham! 

Hils på vår nye rådgiver i høyere utdanning: Isabel Næss! 

isbEL

Som rådgiver kommer en ressurssterk og positiv dame fra Ungt Entreprenørskap Telemark: Isabel Næss! Etter fullført studie i sykepleie har Isabel vært fagansvarlig for høyere utdanning i UE Telemark. Der har hun hatt ansvar for å både drifte og øke omfanget av studentbedrifter i tett samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge. Hovedfokuset til Isabel her hos oss vil også være på høyere utdanning, men dere vil også møte henne på andre nivå. Hun har det siste året balansert 100% jobb i UE med å fullføre en master i innovasjon, entreprenørskap og samfunn ved NTNU, så arbeidskapasiteten skal det ikke stå på! Velkommen! 

Med andre ord ser teamet ut som følgende, skoleåret 19/20:

  • Mathias Norheim (trainee)
  • Kim Østberg Larsen (ungdomstrinnet)
  • Henriette F. Ranum (videregående)
  • Isabel Næss (høyere utdanning) 
  • Siv Elin Dammen (daglig leder)

Vi gleder oss til det kommende året med nye og kjente elever, studenter, lærere og samarbeidspartnere. Og ikke minst - vi ønsker både Mathias Norheim og Isabel Næss hjertelig velkommen til teamet vårt! 

God sommer – vi sees!