Hyundai delte tanker om fremtidens bilbransje på Kuben vgs

Oslo · 8 des 2015

Hyundai delte tanker om fremtidens bilbransje på Kuben vgs

Mandag 7. desember fikk elevene på VG1 Teknikk og Industiriell produksjon på Kuben vgs være med på en økt om fremtidens bilbransje og noen kreative øvelser. Økten var en del av introduksjonen til Hyundai og Ungt Entreprenørskaps program "Skills for the future". 

Det er andre året programmet Skills for the future drives i Norge. Det er et samarbeid mellom Hyundai Europa og Junior Achivelent Europa. Les mer her: www.skillsforthefuture.eu

I fjor var Nydalen videregående skole eneste deltakende skole, men i år er programmet utvidet til å ta imot søknader fra ungdomsbedrifter som driver innen bilbransjen og til Kuben videregående skole. Økten 7. desember var introduksjon til programmet for elevene på VG1 på Kuben vgs. 

Daglig leder Thomas Rosvold, salgssjef Christian Stenbo og HR-manager Edvard Jung

Thomas 2015

Christian 2015

Edvard 2015

ledet elevene gjennom en økt med informasjon om bilbransjen og hvilke muligheter og utfordringer man ser for fremtiden. Videre ledet Siv Elin Dammen fra UE Oslo elevene gjennom en kreativ økt hvor de fikk tenke sammen om muligheter knyttet til energi og miljø. Elevene viste stort engasjement og hadde mange spennende ideer som de presenterte for hverandre på slutten av økten. 

IMG_4244

Elevene på TIP har nå mulighet til å etablere sin egen Ungdomsbedrift. Hyundai stiller også som mentor for noen bedrifter ved andre studieretninger ved Kuben vgs. De ungdomsbedriftene som er med i programmet deltar i en egen konkurranse under Entreprenørskapsmessen for Oslo 10. februar, og det blir finale for de bedriftene som kommer videre tirsdag 19. april. Den nasjonale vinneren får delta i den europeiske finalen i Madrid i juni 2016.

Kontaktperson:

Siv Elin Dammen, tlf. 930 48 203, e-post: siv.dammen@ue.no.