Kunsten å glede kan også kunsten å vinne

Oslo · 27 april 2018

Kunsten å glede kan også kunsten å vinne

Norgesmestere 2018: Mille Fusdahl, August Øverbye, Philip Antonetti og Mathias Norheim

Oslos ungdomsbedrifter var helt rå under NM for UB, 
og for aller første gang fikk Oslo landets beste ungdomsbedrift . 

Kunsten å glede UB fra Kongshavn vgs vant 1. plass i konkurransene"Beste ungdomsbedrift", "Beste HR-bedrift i samarbeid med ManpowerGroup", "Beste markedsføring" og "Beste forretningsplan i samarbeid med Nordea". I tillegg vant de 3. plass "Beste kundeopplevelse på nett i samarbeid med Visma " og en nominasjon i "Beste utstilling". 

Kunsten å glede UB

Friendly Fruit UB fra Edvard Munch vgs, som bla. vant "Best in business" på Oslomesterskapet, deltok med sitt miljøvennlige fruktnett på NM, men det holdt dessverre ikke til noen priser. For en gjeng - dere kan se dem på NRK Østlandssendingen snart i forbindelse strandrydderdagen.

Friendly fruit UB

Cafe B04 UB fra Hersleb vgs sjarmerte alle på NM, og konseptet traff mange hjerter. Bedriften vant 2. plass i "Beste salg- og servicebedrift" og 3. plass i "Beste sosiale entreprenør".

Hereleb2

Flyktningfadder UB fra Foss vgs , som bl.a. ble Oslos beste sosiale entreprenører tidligere i vår, ble nominert konkurransene "Markedsføring" og "Beste kundeopplevelse på nett i samarbeid med Visma", men det holdt dessverre ikke til noen priser denne gang. Det ble altså litt "stang ut" på NM, men prosjektet deres høstet mange lovord. 

Flyktningfadder UB

Privatek UB fra Kuben vgs  vant "Beste kundeopplevelse på nett i samarbeid med Visma", 3. plass i "Beste forretningsplan i samarbeid med Nordea"og en nominasjon i "Innovasjonsprisen". Ingen tvil om at de ble oppfattet som relevante og aktuelle med sitt anti-hacker-budskap.

PrivateK2

OSLOLAGET - DERE HAR GJORT OSS STOLTE<3

Se resultatservice fra NM   her