Oslo til Bucuresti

Oslo · 9 mai 2016

Oslo til Bucuresti

Pitchekonkurranse på Sentralen 4. mai 2016

Det er hele åtte muligheter for at Oslo kaprer en plass i EM for studentbedrifter. "I år er det meget høyt nivå og god spredning på ulike fagområder på de åtte studentbedriftene vi sender fra Oslo", sier entreprenørd og fagansvarlig for høyere utdanning i UE Oslo Ellen Sethov. "Jeg har god tro på at våre studenter kan nå langt, kanskje helt til Bucuresti" fortsetter hun, og legger ikke skjul på at hun liker studentbedrifter med ambisjoner. 

I år er det studentbedrifter på åtte studieretninger, noe som gir et bredt spenn i forretningsideer. Da studentbedriftene målte krefter på Pitchekonkurransen på Sentralen forrige uke, var det "Shartank" i bankens gamle hvelv, med tilbakemelding på direkten fra et kompetent dommerpanel.

bilde

Kompetent jury, fra venstre Anders Skar (Nordnet Bank AB), Lars Fredriksen (Oslo Handelsstands Forening), Marit Høvik Hartmann (Oslo Business Region), Patiece Allen (Allen Consulting) og Marius Våge (tidligere SB-student og Entrino Solutions)

26207583793_f217844a08_o

 
RC Equipro SB fra Høyskolen Kristiania lager sikkerhetsutstyr for hestesport og vant Innovasjonsprisen for sin stigbøyle. RC Equipro SB skal til Norgesmesterskapet for studentbedrifter.  Are We There Yet SB fra Høgskolen i Oslo og Akershus lager nettbrettholder til bruk i bil og stakk av med prisen for beste pitch. Are We There Yet SB skal til Norgesmesterskapet for studentbedrifter. 

I tillegg til RC Equipro og Are We There Yet SB utgjør disse bedriftene årets NM-lag fra Oslo:
Krydderiet SB fra BI, HappyNorwegian SB fra BI, Xplicit Design SB fra HIOA, Independente SB fra BI, Activent SB fra BI og Swixit SB fra Høyskolen Kristiania.