Velkommen tilbake!

Oslo · 10 aug 2017

Velkommen tilbake!

Sommerferien er over og vi er klare for å ta fatt på det nye skoleåret. Det er ikke tvil om at vi gleder oss til å se elevene og studentene som skal lage bedrifter i løpet av året. Ikke minst gleder vi oss til å møte alle kjente og nye lærere som skal være med og hjelpe årets nye entreprenører til å starte opp.

Vi i Ungt Entreprenørskap Oslo lader opp til kurs og kick-off, denne gangen med forsterkninger.
Vi har nemlig fått oss to nye medarbeidere, Henriette & Hina.

Henriette Fiskum Ranum har en Bachelor i Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling med en spesialisering i endringsledelse og innovasjon fra Høyskolen Kristiania. Tidligere gikk hun på Medie- og kommunikasjon på Akademiet videregående skole hvor hun hadde en utdypning i film og entreprenørskap arrangert av Ungt Entreprenørskap Oslo. I tillegg er norgesmester, europamester og nestbest i verden i Cheerleading og hovedtrener for Viquees Royals i Viqueens Cheerleaders. Henriette er vår nye trainee og skal være sammen med oss i ett år.

Hina Parveen er en masterstudent i retorikk og språklig kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Hun har en Bachelor i Internasjonal kommunikasjon fra Høgskolen i Østfold. Hun tok også et utvekslingssemester til Newcastle University i England med fokus på mediefag. Tidligere har hun vært i praksis hos Discovery Networks Norway (TVNorge) og skrev sin bacheloroppgave om krisekommunikasjon på sosiale medier. I tillegg er hun markedsføringsansvarlig i studentforeningen Viadukt UiO og styremedlem/ sosiale medier ansvarlig for Moss Røde Kors Ungdom. Hina er vår nye praktikant og vil være hos oss frem til jul.

Vi gleder oss til det kommende året med nye og kjente elever, studenter og lærere samtidig som vi ønsker våre nye medarbeidere velkommen.