Fin innsats av elever fra Østfold under elevbedriftsmesse på Hamar

Østfold · 2 juni 2016

Fin innsats av elever fra Østfold under elevbedriftsmesse på Hamar

Tirsdag 31. mai arrangerte UE Hedmark storstilt elevbedriftsmesse på Hamar. Det var lite som kunne minne om en skøytehall da elevene inntok det flotte og nyoppussede kjøpesenteret CC Stadion. Flottere lokaler for å få vist seg fram med egen stand skal man lete lenge etter.

Elevene fikk rikelig med både oppmerksomhet og tumleplass på senteret. Det var mange kjøpelystne som stakk innom innlandets største kjøpesenter denne dagen, noe som motiverte sterkt til å vise seg fram fra sin beste side.

Til sammen var 140 elever fra Finnmark, Oslo, Akershus, Oppland, Hedmark og Østfold samlet på CC Hamar for å konkurrere. Østfoldelevene gjorde en god figur og vi kunne reise hjem med 8 priser i bagasjen.

UE Østfold ønsker foruten å gratulere med prisene å berømme ungdommene for eksemplarisk oppførsel, utholdenhet og godt humør.

 Elevbedriftene som tok priser var:

HjernePluss EB fra Eidsberg ungdomsskole: Førsteplass beste produkt, andreplass beste sosiale entreprenør og andreplass beste utstilling.

Vi Jenter EB fra Rakkestad ungdomsskole: Andreplass beste EB, tredjeplass beste utstilling, andreplass beste IA-bedrift

Stretch Saver EB: Andreplass beste produkt.

Gjen-Ta EB fra Sandbakken barne- og ungdomsskole tok førsteplassen i miljøkategorien Grønt og Genialt. Det var for øvrig tredje året på rad at denne prisen gikk til Sandbakken.