Erling Knutzen er Årets Entreprenørskapslærer i Rogaland i 2018!

Rogaland · 5 okt 2018

Erling Knutzen er Årets Entreprenørskapslærer i Rogaland i 2018!

Erling er læreren som virkelig har gjort entreprenørskap til en del av skolehverdagen til alle elevene ved Bryne Ungdomsskule. 

Erling får med seg gamle og nye lærere inn i en annen verden, en verden av muligheter hvor entreprenørskap blir brukt som undervisningsmetode:

  • Innovasjonscamp på 8.trinn er alltid på timeplanen i juni, der næringslivet på Jæren bidrar.
  • Hvert år får alle elever på 9.trinn lov til å starte elevbedrift, tverrfaglig. Skolen bruker utdanningsvalg (UTV) sammen med andre fag for å starte, drive og avslutte bedrifter.
  • Elevbedriftene får ha egen messe på skolen, de beste går videre til Jr. Entreprenøren, regionmessen for Elevbedrifter. Her kommer Bryne Ungdomsskule som regel hjem med en god del priser. Skoleåret 2017/18 utmerket flere av Elevbedriftene seg innenfor sosialt entreprenørskap og bærekraft. Med dette viser Bryne Ungdomsskule at de følger med i tiden og utfordrer elevene til å se etter muligheter for å skape verdi for andre utenfor skolen.
  • Han er alltid først ute når påmeldingen til økonomi og karriervalg åpnes.
  • Han inspirerer andre lærere ved skolen til å delta på kurs i regi av Ungt Entreprenørskap for å bli bedre på metodene.

I 10 år har skolens entreprenørskapssatsing stadig blitt utviklet, mye på grunn av Erling sitt brennende engasjement. Vi vet at han stadig jobber for å få utvidet arbeidet med Elevbedrift slik at det kan bli brukt over lengre tid og i enda flere fag. Økt tverrfaglighet er alltid et mål!

Vi i Ungt Entreprenørskap Rogaland kommer alltid til en lærer med åpne armer og bak han står alltid enda flere flinke lærere som er like engasjerte. Bryne Ungdomsskule vil og kan!

Like viktig er det at Erling kommer med kritiske spørsmål og gode innspill til oss i Ungt Entreprenøskap slik at vi kan utvikle oss og bli bedre sammen med skolene.

Det er derfor med stor glede vi tildeler Erling utmerkelsen som Årets Entreprenørskapslærer 2018 i Rogaland! Og med dette nominerer vi samtidig Erling til Årets Entreprenørskapslærer 2018 i Norge! Går han helt til topps vil prisen bli delt ut på Virkes Årskonferanse i Oslo 31. oktober 2018.