Finale Haugaland Kraft Innovasjonscamp 2017

Rogaland · 18 mai 2017

Finale Haugaland Kraft Innovasjonscamp 2017

Elever fra Sveio skule, de er klar for finale 19. mai. Foto: Ungt Entreprenørskap

Haugaland Kraft og Haugaland Vekst har bedt regionens 9. klassinger om råd innenfor tema Velferdsteknologi. De beste gruppene møtes nå til en final hos Haugaland Kraft.

TID:                  Fredag 19. mai klokken 09:30 til 14:00
STED:              Haugaland Kraft, Haukelivegen 25, 5529 Haugesund

 

Hvordan kan bruk av ulike former for teknologi bidra til at mennesker får økt livskvalitet, økt mestring og/eller økt trygghet? Dette er oppdraget regionens 9. klassinger har jobbet med denne våren. Under finalen er ideen finpusset og elevene er klar til å presentere sin løsning for juryen.

Vi ser frem til en spennende finale hvor 11 lag fra regionen kjemper om seieren.  

Velferdsteknologiprosjektet i Haugaland Vekst kommunene samler helse, IT, brukere og andre samarbeidspartnere for å tenke sammen om morgendagens omsorg. Prosjektleder Sturle J Monstad har deltatt i planleggingen av Innovasjonscampen og blir sammen med regionrådsleder Jarle Nilsen med i juryen på fredag.

 - Ungdom er vokst opp med mye teknologi og har en utrolig evne til å gjøre bruk av gode løsninger. De har gjennom campene vist en varm omtanke for bruke sin kreativitet til å hjelpe andre, og kanskje også seg selv, gjennom ideene som de har jobbet med, sier Monstad.

Ungt Entreprenørskap ble startet i 1997, og organisasjonen feirer i år 20-års jubileum.

 - Aldri har Ungt Entreprenørskap vært mer relevant enn nå. Dagens unge er fremtidens ledere i næringslivet og de skal utvikle velferdssamfunnet fremover. Innovatører trengs overalt! Ungt Entreprenørskap i Rogaland har hatt en fantastisk vekst, men vi har ambisjoner om at alle elever i fylket skal få tilbud om entreprenørskap i utdanningen sin, sier Ina Therese Lindvik, grunnskoleansvarlig og entreprenørskpasinspirator i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

 

Hjertelig velkommen til Haugaland Kraft innovasjonscampfinale 19. mai.

 

Kontakt:

Brit Astrid Grønning, Ungt Entreprenørskap Rogaland, mobil 94121224

Ina Therese Lindvik, Ungt Entreprenørskap Rogaland, mobil 41320539

Alf Olav Grinde, Haugaland Kraft, mobil 98237078