NM for Ungdomsbedrifter: SAC UB, Rogaland

Rogaland · 27 april 2017

NM for Ungdomsbedrifter: SAC UB, Rogaland

SAC UB er Rogaland sin representant i konkurransen Norges beste Ungdomsbedrift 2017.

Rogaland stiller med hele fem ungdomsbedrifter på årets NM. I tillegg til SAC UB, deltar Amelle UB fra Hetland VGS i Stavanger, Jamii UB fra Akademiet i Sandnes samt Tasteitup UB og Hyggebrygg UB fra Karmsund VGS i Haugesund i den nasjonale finalen.   

SAC UB tilbyr en sekk av høy kvalitet som er låsbar og vanntett med et stilrent og klassisk design. Den gir en trygg og komfortabel oppbevaring for alle i forbindelse med reise, skole eller trening. SAC UB ble i mars kåret til fylkets beste Ungdomsbedrift og de representerer dermed Rogaland i konkurransen om den gjeveste prisen: Norges beste Ungdomsbedrift 2017. Vinneren representerer Norge i EM i Brussel i sommer. 

 — Vi gleder oss masse til å dra til NM på Lillestrøm og konkurrere mot andre ungdomsbedrifter. Ambisjonene er store og vi har lagt ned masse arbeid både på skole og fritid for å prestere vårt ypperste, sier Malin Høines, daglig leder i SAC UB.

Samarbeid med næringslivet
I 2016 var nær 6 500 personer fra arbeids- og næringsliv på ulike måter involvert i Ungt Entreprenørskaps aktiviteter i Rogaland. Noen av disse har vært mentorer for ungdomsbedriftene. 

 – Gjennom Ungdomsbedrift får elevene praktisk erfaring i samarbeid med næringslivet, og for mange er dette det første møtet med arbeidslivet. Bedriftene får møte neste generasjon medarbeidere og utfordre ungdom på oppgaver og problemstillinger de vil møte i fremtiden. Ungt Entreprenørskap har derfor en unik rolle i å bygge bro mellom skole og fremtidens næringsliv, sier Maria Aasbø, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

20-åring med ambisjoner
Ungt Entreprenørskap ble startet i 1997, og organisasjonen feirer i år 20-års jubileum. På landsbasis har nær 200 000 elever fått erfaring med ungdomsbedrift siden oppstarten.

 – Aldri har Ungt Entreprenørskap vært mer relevant enn nå. Dagens unge er fremtidens ledere i næringslivet og de skal utvikle velferdssamfunnet fremover. Innovatører trengs overalt! Ungt Entreprenørskap i Rogaland har hatt en fantastisk vekst, men vi har ambisjoner om at alle elever og studenter i fylket skal få tilbud om entreprenørskap i utdanningen sin. Det er et stykke igjen til vi er der, sier Jan Hauge, styreleder i Ungt Entreprenørskap Rogaland.

 Bilder publiseres i  NM-album på Flickr. Foto: Ungt Entreprenørskap. 

Bilde:

Last ned (Flickr).

Martin Dolonen, Andreas Eide, Malin Høines og Karen Lovise Enge

   
Kontakt:  Malin Høines, daglig leder i SAC UB, mobil 94140889
   
   
Bak bedriften: Malin Høines (daglig leder), Karen Engen (Økonomisjef), Martin Dolonen (markedssjef) og Andreas Eide (salgssjef).
   
Studiested:  Studiespesialisering med Topplinje Innovasjon og Ledelse på Hetland VGS, VG2.
   
Priser på fylkesmessa:             Beste Ungdomsbedrift, Størst verdiskapingspotensialet, Beste forretningsplan, beste markedsføring og beste salgs- og serviceteam.
   
   
Media:
http://www.hetland.vgs.no/Ungdomsbedrifter/Sac-UB  
  http://www.ue.no/Rogaland/Nyheter/Vinnere-Entreprenorskapsdagen-2017
   
Egne kanaler: Nettside: www.sacub.no
  Facebook: https://www.facebook.com/SACsekk
  Instagram: https://www.instagram.com/sac.ub/