Samarbeid med Næringsforeningen under Entreprenørskapsdagen 2018

Rogaland · 22 feb 2018

Samarbeid med Næringsforeningen under Entreprenørskapsdagen 2018

Entreprenørskapsdagen 2017 i Forum Expo, Stavanger

Snart er det igjen klart for årets store høydepunkt! 70 ungdomsbedrifter fra 12 videregående skoler i Rogaland møtes til utstilling og konkurranser. Juryen består av fagpanel fra arbeids- og næringsliv og vinnere skal representere Rogaland i norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter i april.

Tid: Onsdag 7. mars 2018
Sted: Forum Expo, Stavanger

Progam:

12:00 Utstilling: møt framtidens innovatører, ledere og arbeidstakere. Forbered deg på at Vipps- appen din blir brukt; her er det mye kjekt å kjøpe! 

15:00 Premieutdeling og kåring av Rogalands beste Ungdomsbedrift. Trampeklapp, confetti og gullbilletter!  

Lunsj og paneldebatt for næringslivet

Under Entreprenørskapsdagen inviterer vi i tillegg deg som jobber i næringslivet, i politikken eller i skolen til en lukket lunsj og paneldebatt kl 12:00. Lunsjen arrangeres i samarbeid med Næringsforeningen og alle som ønsker å delta på lunsjen må melde seg på her.

Hadia Tajik kommer!

Vi er glade for at Hadia Tajik, nestleder i Arbeiderpartiet, besøker Entreprenørskapsdagen 2018. Tajik vil åpne selve dagen og etter lunsj besøker hun utstillingen.

Ved å delta på lunsjen i regi av Næringsforeningen kl 12:00 kan du møte Tajik og høre hennes innlegg "Kompetanse for morgendagens næringsliv". 

Vi gleder oss til mange besøkende! Vel møtt!

Kontakt:

Maria Aasbø, Ungt Entreprenørskap Rogaland, mobil: 90 56 59 78 og mail: maria@ue.no