Indago SB fra Porsgrunn suverent beste Studentbedrift i Norge

Telemark · 9 juni 2016

Indago SB fra Porsgrunn suverent beste Studentbedrift i Norge

Indago SB (foto: Ungt Entreprenørskap Telemark

Studentbedriften Indago fra Høgskolen i Sørøst-Norge, teknologiske fag i Porsgrunn, vant som første Studentbedrift noensinne både Ferd – prisen for størst internasjonal potensial, og den gjeveste prisen Beste Studentbedrift på NM for Studentbedrift som gikk av stabelen på Næringslivets Hus i Oslo 8. og 9. Juni.

Indago SB består av fem elektrikere som nå er ferdig med en grad i elkraftteknikk ved HSN Porsgrunn. Med utgangspunkt i egne erfaringer har studentgründerne utviklet et lokaliseringinstrument for elektrikere. Studentbedriften vant også den prestisjetunge Ferdprisen for størst internasjonalt potensial. I juli representerer de Norge under EM i Romania, der de får vise frem produktet sitt for et internasjonalt dommerpanel. Les mer om Indago på deres nettside  indagosb.no.

Vi synes juryens begrunnelse beskriver nivået på Indago godt. Juryen sier:

"Som team er de overbevisende med sin kompetanse og erfaring, og de forstår brukerens behov godt. Produktet dekker et behov i markedet og vil bidra til effektivisering av arbeidsprosesser. Økt sikkerhet i arbeidsprosessene er også et viktig bidrag fra produktet. Bedriften har identifisert, utnyttet og utviklet sitt nettverk på en overbevisende måte. Interessentene står allerede i kø. Bedriften fremstår troverdig med ambisiøse og troverdige mål".

Årets NM bar preg av høyt nivå med skarp konkurranse om prisene, og studentbedriftene fra Porsgrunn og Notodden gjorde seg bemerket på mange nivå.

I tillegg til prisene Indago fikk, så var bedriften også nominert som en av de tre beste i alle de seks andre kategoriene.

Vi vil også trekke frem Varo SB som var blant de tre beste i kategoriene Økonomiprisen, Beste forretningsplan og HR – prisen,  Cuthelp SB som var blant de tre beste i kategorien Beste samarbeid med næringslivet, og ikke minst Woody SB fra Notodden som vant prisen for Beste Profilering. 

Indago SB er en av to studentbedrifter som skal representere Norge på europamesterskapet for Studentbedrift som går av stabelen i Romania 6.-8.Juli, og vi gleder oss til å følge Indago SB på EM, og er spente på hvordan det går der. 

Ungt Entreprenørskap Telemark gratulerer Indago SB med en helt fantastisk innsats, og gleder oss til å følge dem videre. -På vei mot suksess i EM?